Raju ulosajo olisi voinut päätyä järveen asti - takapenkillä olleet loukkaantuivat pahiten

Rajussa ulosajossa sunnuntaina loukkaantuneet olivat kaikki aikuisia miehiä Varkauden ja Joroisten alueelta. Kaksi henkilöauton takapenkillä ollutta miestä loukkaantuivat vakavasti. Heitä hoidettiin sunnuntaina Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Ensitietojen mukaan miehillä ei ole kuitenkaan enää hengenvaaraa.

Kaksi etupenkillä ollutta miestä selvisivät lievemmin vammoin, vaikka molemmat heistäkin tarvitsivat yöllä hoitoa. Ainakin toinen heistä pääsi hoidosta kotiin jo sunnuntaina.

Henkilöauto suistui tieltä Joroisten Tuohilahdentiellä sunnuntaina aamuyöllä. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Henkilöauto luisui ensin noin 50 metriä tiellä ja suistui sitten vasemmalle kääntyvässä mutkassa oikealle ulos tieltä. Auto olisi voinut suistua läheiseen järveen asti, mutta se törmäsi puihin ja jäi niitä vasten eikä päätynyt veteen asti.

Onnettomuuspaikalla on 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus, mutta kuljettajan epäillään ajaneen huomattavasti kovempaa. Auto oli tulossa hiekkatietä Joroisten keskustan suunnasta, kun se suistui tieltä oikealle.

Kuljettaja, 41-vuotias mies, puhalsi ulosajon jälkeen alkometriin 2,05 promillea.

Kaksi takapenkillä ollutta miestä loukkaantuivat niin vakavasti, etteivät he päässeet itse ulos auton romusta. Miehet eivät kuitenkaan olleet puristuksissa, mutta palomiehet joutuivat miesten vammojen vuoksi purkamaan autoa ja siirtämään miehet sitten hallitusti ambulansseihin.

Auto romuttui kolarissa täysin lunastuskuntoon.

Kolaripaikalle hälytettiin yöllä poliisit, useita ambulansseja ja palomiehet sekä Joroisten että Varkauden paloasemilta.

Samalla paikalla on tapahtunut vakavia liikenneonnettomuuksia aiemminkin. Mutka paikalla on jyrkkä ja nopeusrajoitus siksi paikan mukainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

41-vuotias mies ajoi humalassa puuta päin Joroisissa, kaksi loukkaantui vakavasti