Rattijuoppo ajoi rajusti päin puuta - lähellä koulu, suojateitä ja lapsia

Henkilöautolla kaahannut mies törmäsi rajusti puuhun lähellä Pirtin koulua Kuopiossa Petosella perjantaina.

Audista oli tullut soittoja hätäkeskukseen jo ennen ulosajoa. Auton oli nähty ajavan epävarmasti ja kaahailevan. Pian tuli soitto, että auto oli ajanut päin puuta Pirtintien ja Kielokadun risteyksessä ja lentänyt siitä katolleen.

Ohikulkijat menivät paikalle ja osa heistä sammutti savuavaa autoa sammuttimella. Poliisipartio tuli paikalle nopeasti, sillä se oli jo matkalla etsimään kaaharia. Poliisit auttoivat tilanteessa loukkaantunutta kuljettajaa siihen asti, että ambulanssi tuli paikalle.

Paikalla osoittautui, että autoa oli ajanut kuopiolainen 43-vuotias mies tuhdissa humalassa. Autossa ei ollut matkustajia.

Henkilöauto oli poistettu liikennekäytöstä aiemmin, mutta siihen oli kiinnitetty Ruotsista viikko sitten varastetut rekisterikilvet.

Kuljettaja vietiin hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja näpistyksestä.

Mies kaahaili ja törmäsi sitten koivuun alueella, jossa on 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus, lähellä koulu ja useita suojatietä. Tilanteessa oli onnea mukana, ettei mies ehtinyt ajaa kenenkään päälle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.