Ravintolasta poistettu häirikkö ajoi tahallaan miehen päälle Juuassa

Juukalaista miestä epäillään autolla tehdystä pahoinpitelystä, kertoo Itä-Suomen poliisi. Tapahtumasarja sai alkunsa lauantain vastaisena yönä, kun Juuassa sijaitsevan ravintolan järjestyksenvalvojat poistivat ravintolasta 39-vuotiasta miestä ja tämän seurassa ollutta naista. Mies tappeli vastaan voimakkaasti, ja kaksi järjestyksenvalvojaa sai lieviä vammoja. Myös nainen osallistui välienselvittelyyn ravintolassa.

Kun mies oli heitetty ulos ravintolasta, hän otti auton ja ajoi sillä ravintolan edustalla olleen miehen päälle. Paikalla oli muitakin ihmisiä, ja he joutuivat pakenemaan ravintolan rappusille väistääkseen autoa. Auton tönäisemäksi joutuneen miehen vammat eivät olleet vakavia. Hänet vietiin Joensuun sairaalaan, mutta pääsi myöhemmin lähtemään sieltä.

Päälleajon jälkeen mies ja nainen ajoivat paikalta pois. Poliisi sai heidät myöhemmin kiinni Juuassa ja passitti heidät Joensuun poliisivankilaan.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä, törkeänä pahoinpitelynä ja rattijuopumuksena. Mies ei ollut vielä lauantaina aamupäivällä selvinnyt niin, että häntä olisi voitu kuulustella, kertoi rikosylikomisario Mauno Tuohiniemi.