Rinteisiin pääsee vielä - vaikka polkupyörällä

Sunnuntaipäivä houkutteli pilvistä ja tihkusateesta huolimatta Kasurilan rinteisiin monenlaista menijää. 12-vuotias Kasper Penttinen saapui rullaamaan lastenrinnettä alas kevään kunniaksi polkupyörällä.

- Tulin katsomaan äsken loppuneita pujottelukisoja, en sen kummemmin laskemaan. Asun aivan laskettelukeskuksen vieressä, joten olen käynyt mäessä melkein joka päivä.

Myös Janita Saarelainen oli nauttimassa kauden viimeisestä laskettelukerrasta.

- Olen tänä talvena ensimmäistä ja viimeistä kertaa mäessä. Rinteet ovat sateen jälkeen hieman pehmeät. Muuten laskuolosuhteet ovat ihan hyvät.

Sunnuntaina Antikkalan rinteet olivat pehmenneet liikaa, ja keskus oli auki viimeistä kertaa tänä talvena. Pohjois-Savon muut laskettelukeskukset ovat vielä avoinna.

- Yhden päivän vesisade ei vaikuta rinteiden kuntoon merkittävästi, kertoo sihteeri Minna Karlstedt Tahkovuoren laskettelukeskuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Omistajaohjausministeri Paatero vaatii Postia lopettamaan vuokratyövoiman käytön lakon ajaksi – "valtionyhtiöiden ei tule käyttää rikkurityövoimaa missään olosuhteissa"

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

Kohuttu ajokorttitietopalvelu avataan vihdoin uudelleen – tarjolla on vain näitä tietoja

Keskusta haluaa syntyvyyden laskusta "säästyneet" lapsilisät korotuksina nykyisiin lisiin – eduskunnan ajankohtaiskeskusteluun lapsimyönteisestä politiikasta saatiin kytkettyä myös koulun joulujuhlat ja Postin palkat

EU:ta kuohuttanut nimikiista yritetään taputella pikkumuutoksella: Eurooppalaisen elämäntavan suojeleminen muuttuu edistämiseksi

Poliisi epäilee, että "Husu" Hussein on joutunut jo pitkään vainotuksi – kaupunginvaltuutetulle lähetettiin elokuussa hirttoköysi ja uhkauskirje

KRP epäilee: Uusnatsijärjestö Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toimintaa jatketaan uudella nimellä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.