Romanialaisporukka tunkeutui asuntoon - poliisi kaipaa tietoja vastaavista varkauksista

Poliisi on ottanut kiinni kolme naista ja yhden miehen epäiltyinä tunkeutumisesta yksityisasuntoon Keiteleellä. Porukka anasti asunnosta rahaa.

Poliisi toivoo havaintoja, onko neljän romanialaisen porukka käynyt varkaissa myös muualla Keiteleen, Vesannon tai Tervon alueella.

Savossa on viime viikkoina liikkunut paljon romanialaisia, jotka ovat kerjänneet rahaa ja kaupustelleet huonolaatuista rihkamaa. Viime viikolla kahden naisten epäillään ryöstäneen yhden vanhuksen Siilinjärvellä ja varastaneen omaisuutta yhdeltä henkilöltä Varpaisjärvellä.

Tiedossa ei ole, mitkä kaikki tapaukset liittyvät toisiinsa.

Aiemmin Savosta ei ole ollut tiedossa tapauksia, joissa romanialaisporukka olisi mennyt asuttuun asuntoon. Keiteleellä näin kuitenkin tapahtui keskiviikkona.

Poliisille ilmoitettiin pian porukasta ja siitä, että he poistuivat paikalta metallinharmaalla Opel Astralla. Poliisi tavoitti porukan Tervosta myöhemmin samana päivänä ja on ottanut nelikon kiinni epäiltynä ainakin varkauteen.

Porukalla oli käytössään suomalaisissa rekisterikilvissä ollut auto ja he kävivät Keiteleen jälkeen todennäköisesti Vesannolla.

Tietoja porukan liikkeistä etenkin, jos epäilee ryhmän tehneen varkauksia muualla, voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Naisvarkaat yrittivät viedä sormuksen vanhuksen kädestä Siilinjärvellä

Rahahuijarit jäivät kiinni Savossa – kiertäneet pitkin Suomea

Uusimmat

Kotimaa

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta naisesta – ei palannut kotiinsa

Rinne arvioi hallitusneuvotteluissa kaiken olevan valmista ehkä viikon kuluttua viikonloppuna – tänään puurtavat puheenjohtajat sekä talous- ja veroryhmät

Yle: Mykkäsen mukaan Isis-leirin naiset pidätetään, jos he palaavat Suomeen

Kansanedustaja Ritva Elomaa kiisti poliisille tienneensä mitään ghanalaistilin rahoista – talousrikoksesta syytetyn Kimmo Elomaan mukaan tililtä nostetut 150 000 euroa ovat vaimon kehonrakennuspalkintoja

Kommentti: Sote-sopu liimaa keskustaa Säätytalon lattiaan aiempaa lujemmin

Lännen Media: Perheenyhdistämiset kääntyneet laskuun korkeiden tulorajojen vuoksi

Tuntuuko tutulta? Sote-malli tuo 18 maakuntaa – Kuntien rooli tuottajina jää vielä ratkaistavaksi

Suomen vahtivuorolle ripaus arktista ja oikeudenmukaisuutta – Näitä asioita puolueet edistäisivät EU-puheenjohtajakaudella

Hotelli täyttyi savulla Kalajoen hiekkasärkillä, asiakkaat evakuoitiin

Yrittämiseen ja omaisuuteen liittyvät verot syynissä –  "Tulee selväksi, missä siellä on liikkumavaraa, jos on liikkumavaraa"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.