Romanialaisporukka tunkeutui asuntoon - poliisi kaipaa tietoja vastaavista varkauksista

Poliisi on ottanut kiinni kolme naista ja yhden miehen epäiltyinä tunkeutumisesta yksityisasuntoon Keiteleellä. Porukka anasti asunnosta rahaa.

Poliisi toivoo havaintoja, onko neljän romanialaisen porukka käynyt varkaissa myös muualla Keiteleen, Vesannon tai Tervon alueella.

Savossa on viime viikkoina liikkunut paljon romanialaisia, jotka ovat kerjänneet rahaa ja kaupustelleet huonolaatuista rihkamaa. Viime viikolla kahden naisten epäillään ryöstäneen yhden vanhuksen Siilinjärvellä ja varastaneen omaisuutta yhdeltä henkilöltä Varpaisjärvellä.

Tiedossa ei ole, mitkä kaikki tapaukset liittyvät toisiinsa.

Aiemmin Savosta ei ole ollut tiedossa tapauksia, joissa romanialaisporukka olisi mennyt asuttuun asuntoon. Keiteleellä näin kuitenkin tapahtui keskiviikkona.

Poliisille ilmoitettiin pian porukasta ja siitä, että he poistuivat paikalta metallinharmaalla Opel Astralla. Poliisi tavoitti porukan Tervosta myöhemmin samana päivänä ja on ottanut nelikon kiinni epäiltynä ainakin varkauteen.

Porukalla oli käytössään suomalaisissa rekisterikilvissä ollut auto ja he kävivät Keiteleen jälkeen todennäköisesti Vesannolla.

Tietoja porukan liikkeistä etenkin, jos epäilee ryhmän tehneen varkauksia muualla, voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Naisvarkaat yrittivät viedä sormuksen vanhuksen kädestä Siilinjärvellä

Rahahuijarit jäivät kiinni Savossa – kiertäneet pitkin Suomea