Säässä edessä rankka muutos – esimakua tulevasta luvassa jo iltapäivällä

Esimakua tulevan viikonlopun kovista sateista saadaan jo torstaina.

Ilmatieteen laitos ennustaa Pohjois-Savoon iltapäivälle paikoittain rajuja sadekuuroja. Lämpötila pysyy kuitenkin vielä reippaasti yli 20 asteen. Sateet kuitenkin taukoavat vielä illan aikana.

Sää viilenee yöllä, ja samalla alkavat kovat sateet. Perjantaina lämpötila jää hieman yli 10 asteen ja sadetta on luvassa koko päiväksi. Perjantaille ennustetaan myös kovia tuulia.

Puuskittainen kova tuuli jatkuu myös lauantaina isossa osassa Suomea. Sateita ei kuitenkaan ole luvassa kuin maan itäosiin.

Sateet väistyvät ja sää alkaa taas lämmetä sunnuntaina. Lämpötila nousee taas yli 20 asteen jo alkuvikosta.

Uusimmat

Kotimaa

Lentomatkustajat huomio: näitä asioita lentoaseman turvatarkastuksessa poistetaan eniten matkatavaroista – "Tämä aiheuttaa meille nykyisin eniten kyselyjä"

Aurinkoisella ja lämpimällä säällä on kääntöpuolensa – Kuopion ilmanlaatu on heikentynyt huomattavasti: "Voi aiheuttaa oireita"

Presidentti evästi eduskuntaa EU-puheenjohtajuudesta ja kunnioittavasta keskustelusta

Koirankakkakiista kulminoitui oudosti – HS: Nainen sai pökäleitä postilaatikkoon

15-vuotias poika raiskasi 10-vuotiaan lähisukulaisensa – hovioikeus tuomitsi ehdollista, käräjillä syytteet olivat kaatuneet

Sotilas- ja siviilitiedustelulait tulossa suunnitellusti voimaan kesäkuussa

Henkilöauto ajautui väärälle kaistalle – kuljettaja kuoli törmättyään rekan perävaunuun Kuhmoisissa

Kommentti lihavuuskeskusteluun: Tädin läskit sukujuhlan puheenaiheena

Näkökulma: Nyt se tuli, tyrmistys lastenohjelmaan

Vain osa suomalaisista havahtunut uv-säteilyn terveysriskiin – ihosyövät yleistyvät, vaikka riittävällä suojautumisella välttäisi ihomelanooman

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.