Sähköasentaja sai vaarallisen sähköiskun

Kuopion Savilahdessa sähköasennuksia tehnyt mies sai hengenvaarallisen sähköiskun tiistaina aamupäivällä.

Kokenut asentaja teki sähkötöitä KYSillä. Hän veti noin kello 9.30:n aikaan voimakaapelia yhteen sairaala-alueen sähköpääkeskuksista.

Kun mies veti kaapelia, se tarttui kiinni sähköpääkeskuksen suojapeltiin ja suoja taipui vasten keskuksen jännitteisiä osia.

Tapaturmassa aiheutui oikosulku ja valokaari, joka osui asentajaan rajusti.

Paikalla oli muuta väkeä, jotka hälyttivät paikalle heti ambulanssin. Loukkaantunut mies kuljetettiin hoitoon KYSin päivystykseen.

KYSin mukaan mies oli tajuissaan.

Paikalla kävi myös poliisi, joka on alustavasti kirjannut ilmoituksen tapauksesta. Tapausta selvittää myös aluehallintoviraston työsuojelutarkastus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus ”ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Omistajaohjausministeri Paatero vaatii Postia lopettamaan vuokratyövoiman käytön lakon ajaksi – "valtionyhtiöiden ei tule käyttää rikkurityövoimaa missään olosuhteissa"

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

Kohuttu ajokorttitietopalvelu avataan vihdoin uudelleen – tarjolla on vain näitä tietoja

Keskusta haluaa syntyvyyden laskusta "säästyneet" lapsilisät korotuksina nykyisiin lisiin – eduskunnan ajankohtaiskeskusteluun lapsimyönteisestä politiikasta saatiin kytkettyä myös koulun joulujuhlat ja Postin palkat

EU:ta kuohuttanut nimikiista yritetään taputella pikkumuutoksella: Eurooppalaisen elämäntavan suojeleminen muuttuu edistämiseksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.