Sähköasentaja sai vaarallisen sähköiskun

Kuopion Savilahdessa sähköasennuksia tehnyt mies sai hengenvaarallisen sähköiskun tiistaina aamupäivällä.

Kokenut asentaja teki sähkötöitä KYSillä. Hän veti noin kello 9.30:n aikaan voimakaapelia yhteen sairaala-alueen sähköpääkeskuksista.

Kun mies veti kaapelia, se tarttui kiinni sähköpääkeskuksen suojapeltiin ja suoja taipui vasten keskuksen jännitteisiä osia.

Tapaturmassa aiheutui oikosulku ja valokaari, joka osui asentajaan rajusti.

Paikalla oli muuta väkeä, jotka hälyttivät paikalle heti ambulanssin. Loukkaantunut mies kuljetettiin hoitoon KYSin päivystykseen.

KYSin mukaan mies oli tajuissaan.

Paikalla kävi myös poliisi, joka on alustavasti kirjannut ilmoituksen tapauksesta. Tapausta selvittää myös aluehallintoviraston työsuojelutarkastus.

Uusimmat

Kotimaa

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Poliisi: Karhu tuli tielle ja törmäsi autoon Ilomantsissa – karhukolari samalla seudulla myös toissa päivänä

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.