SDP:n puheenjohtaja Rinteen sairausloma jatkuu koko tammikuun – sairastui keuhkokuumeeseen Espanjassa

SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen sairausloma jatkuu koko tammikuun ajan. Keuhkokuumeeseen sairastuneen Rinteen voinnin kerrotaan kohentuneen, mutta hän toipuu yhä Espanjassa. Puolueen mukaan myös Rinteen puoliso on edelleen sairaalahoidossa.

– Rinteen ja hänen vaimonsa vointi on paranemaan päin, mutta jokainen tietää, että keuhkokuume ei ole leikin asia ja siihen on saatava riittävä aika toipua, sanoi Rinteen viestintävastaava Dimitri Qvintus STT:lle maanantaina.

Qvintuksen mukaan SDP:n 1. varapuheenjohtaja Sanna Marin sijaistaa Rinnettä keskiviikkona Maaseudun Tulevaisuuden ja MTK:n ilmastoaiheisessa vaalitentissä Helsingissä.

Eduskuntavaalit pidetään 14. huhtikuuta ja europarlamenttivaalit 26. toukokuuta.

Rinne sairastui keuhkokuumeeseen lomallaan Espanjassa ja joutui sairaalahoitoon. Keuhkokuume estää toistaiseksi lentomatkustamisen, ja sekä Rinne että hänen puolisonsa Heta Ravolainen-Rinne jatkavat vielä toipumista Espanjassa.

– He saavat laadukasta hoitoa, jonka myötä he pääsevät matkustuskuntoon. Odotetaan sitä, että Antti ja Heta pääsevät koti-Suomeen, missä lämmin koti odottaa heitä, viestintävastaava Qvintus sanoi maanantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.