SIG:n Inkisen suuretsinnät lopetettiin

Laulaja Matti Inkisen suuretsinnät Raisiossa on päätetty toistaiseksi lopettaa. Poliisin mukaan niitä jatketaan, jos jotain uutta ja olennaista ilmenee.

SIG-yhtyneen laulajaa etsittiin aamupäivällä Raisionlahden vesialueelta poliisikoiran avulla. Muilta osin johdettuja maastoetsintöjä ei ole tarkoituksenmukaista jatkaa, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veikko Koiranen.

Noin viikko sitten kadonnutta Inkistä on etsitty hänen kotipaikkakunnaltaan laajoin maastoetsinnöin. Tiistai-illan etsinnöissä oli mukana noin sata vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijää. Myös vesialuetta haravoitiin.

- Valitettavasti mitään Inkiseen liittyviä havaintoja ei onnistuttu tekemään, kertoi Koiranen.

Tutkinta jatkuu vihjeiden tarkastamisella. Poliisi pyytää edelleen kaikkia henkilöitä, joilla saattaa olla vähäisiäkin tietoja kadonneesta, ottamaan yhteyttä viranomaisiin.

Viimeinen havainto Matti Inkisestä on viime viikon keskiviikolta. Hänet nähtiin tuolloin kello 13:n aikaan Raisiossa Nesteentien viereisellä kävelytiellä. Hän oli menossa kohti Raisionlahtea.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Matti Inkisen etsintöjä jatketaan Raisiossa

Uusimmat

Kotimaa

Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi

Ohisalo STT:lle: Suomen kuusi suurinta kaupunkia tarvitsevat miljardin euron raideinvestointi- ja tukipaketin

Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen

"Aina kun meillä on ongelmia, me otamme koiria" – suomalaiset innostuivat lemmikeistä, kuten laman kynnyksellä on tapana

Käytävähakkuusta toivotaan kustannustehokasta hoitokeinoa nuorille metsille

Varman Risto Murto: Nuorille työntekijöille pitää tarjota muutakin kuin korkeita veroja ja supistuvia palveluita

Koulujen avaaminen ei pahentanut epidemiaa – "Tekoa ei ainakaan tässä vaiheessa voi virheeksi julistaa"

Talven paksu lumikerros voi ennakoida Lapissa runsasta hyttyskesää – hyttyset etsivät ihmisen seuraa tositarkoituksella, sillä veriateria on niille elämän ja kuoleman kysymys

Velkaantuneet panttaavat entistä harvemmin omaisuuttaan – pikavipit ovat vähentäneet tavaroiden panttauksen tarvetta

Poikkeuksellinen koronakevät ei juuri hetkauttanut opinahjoja STT:n lukiovertailussa – kärkisijoille pääsivät turkulainen Katedralskolan i Åbo ja Enontekiön Erälukio

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.