SK: Erikummallinen tapaus – veturi ajoi miehen yli, mutta tämä ei juuri loukkaantunut

Porissa sattui maanantai-iltana eriskummallinen tapaus, kun veturi ajoi raiteilla maanneen miehen yli kaupungin keskustassa. Erikoista tapauksesta tekee se, että miehen motiivista ei ole tarkkaa tietoa, ja hän ei loukkaantunut pahasti, vaikka veturi ylitti hänet.

– Poliisi ei perinteisesti tiedota tällaisista tapauksista, jos motiivina on ollut pyrkimys itsemurhaan. Tämän voin sanoa yleisellä tasolla. Tässä nimenomaisessa tapauksessa emme motiivia vielä tiedä, tapauksen tutkinnanjohtaja Tapio Santaoja Lounais-Suomen poliisista kertoo Satakunnan Kansalle.

Veturi kulki hiljaista vauhtia Porin rautatieaseman suunnasta Meri-Porin suuntaan. Vapaudenkadun kohdalla, lähellä vesitornia ja Maantiekadun eritasoliittymää, raiteilla makasi Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan 40–50-vuotias mies. Mies makasi raiteiden suuntaisesti ainakin sillä hetkellä, kun juna hänet ylitti.

Veturinkuljettaja ehti soittaa varoituspilliä hyvän tovin ennen kuin veturi saavutti kohdan, jossa mies makasi. Mies ei kuitenkaan reagoinut varoitukseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.