SOK vetää fileesuikaleita pois myynnistä

SOK vetää pois myynnistä Kotimaista-merkin sitruunamarinoituja broilerin fileesuikaleita. Yhtiön mukaan tuote ei sovi sinapille allergisille, mutta muille sen käyttö on turvallista.

S-ryhmästä kerrotaan, että virhe tapahtui Atria Suomen tuotantolinjastolla. Sitruunamarinoituihin fileesuikaleisiin oli sekoittunut hunajamarinadia tuotevaihdosten yhteydessä.

Takaisinveto koskee 300 gramman pakkauksissa myytyjä tuotteita EAN-koodilla 6414891801457. Pakkaukseen merkityt viimeiset käyttöpäivät ovat 10.02.2017, 11.02.2017 ja 12.02.2017. Tuotetta on myyty Prismoissa ja S-marketeissa.

Sinapille allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisten tuotteiden kansi etiketteineen pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai S-Kuluttajaneuvontaan, joissa ostos hyvitetään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Melkein joka taloudessa on kaapeissaan hylättyä elektroniikkaa, vaikka se olisi arvokkainta kierrätystavaraa

Hallitus pohtii, voisiko Alkosta olla ratkaisuksi pienpanimoiden ahdinkoon – valikoimaa lisää hyllyille ja kotiinkuljetusta?

Kotimaan matkailubuumissa vuokra-autot viedään käsistä – "Edulliset autot ovat käytännössä loppu"

Suomessa todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, yhteensä tartuntoja runsaat 7 000

Hallitus haluaa purkaa ulkoistettujen sotepalveluiden jättisopimukset – tavoite saattaa törmätä perustuslakiin ja EU-direktiiviin

Ylinopeutta ajanut mies jäi poliisin haaviin 2  800 nuuskapurkkia autossaan – kahta parikymppistä joensuulaista epäillään veropetoksesta ja salakuljetuksesta

MT: Matti Vanhanen ei halua keskustan puheenjohtajaksi – "Sanon, etten pyri enää mihinkään"

HS-gallup: Tyytyväisyys hallituksen toimintaan on koronapandemian keskellä ennätyskorkealla

Kesäkuun hellejakso sai hyttyset kuoriutumaan rytinällä – etenkin pohjoisessa inisee tulevina viikkoina

Suurin osa vanhemmista maksaa elatusavun ajallaan ja ongelmitta – elatussopimusten määräaikaisia muutoksia on tehty paljon koronatilanteen vuoksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.