Sari Essayah ei lähde apuveturiksi Pohjois-Savoon

Kristillisdemokraattien europarlamentaarikko Sari Essayah ei aio asettua eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi vuoden vaaleissa. Hän perustelee kantaansa kokonaisarviolla.

Essayah kertoi lokakuussa Savon Sanomille, että harkitsee eduskuntavaaliehdokkuutta joko Pohjois-Savossa tai Varsinais-Suomessa.

Ehdokkuus olisi kuitenkin ollut vain tukiehdokkuutta. Essayah olisi jatkanut meppinä, vaikka olisi vaaleissa kansanedustajan paikan napannut. Paikka olisi jäänyt vaalipiirissä toiseksi eniten ääniä saaneelle kristilliselle.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Matkustajat kärvistelivät kuumassa bussissa, kuljettaja ei suostunut pysähtymään – poliisi tutkii, rikkoiko Onnibus lakia

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.