Savon Sanomat etsii bussista jätetyn 10-vuotiaan pojan vanhempia - IL: Linja-auto jätti lapset hätään

Kuopioon matkalla ollut noin 10-vuotias poika harhaili hätääntyneenä ja itkien Jyväskylän linja-autoasemalla, kertoo Iltalehti.

Matka katkesi Jyväskylään, jonne linja-auto saapui 20 minuuttia aikataulusta myöhässä.

Pojan kanssa samassa myöhästyneessä linja-autossa ollut 16-vuotias tyttö, kertoo kysyneensä linja-autoasemalla olleelta hätääntyneeltä pojalta, olivatko he olleet samassa bussissa.

- Poika sanoi, että joo, hänen piti päästä Kuopioon, tyttö kertoo Iltalehdessä.

Tyttö ei tiennyt, pääsikö poika Kuopioon. Hän kuitenkin näki pojan puhuvan kännykkään oletettavasti äitinsä tai isänsä kanssa. Savon Sanomat pyytää Kuopioon matkalla olleen pojan vanhempia tai jotain tapauksesta tietäviä ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen uutiset@savonsanomat.fi.

Tyttö itse oli matkalla Kempeleestä Mikkeliin Happoradion keikalle, kun matka tyssäsi Jyväskylään. Tytön mukaan myöhässä ajanutta bussia ajanut kuski oli naureskellut hänen tiedusteluilleen jatkoyhteydestä ja komentanut hänet ulos.

Linja-autoasemalla Matkahuollon tiskillä myyjä oli kehottanut tyttöä ottamaan omakustanteisen taksin Jyväskylästä Mikkeliin.

Tytön isä laatii Iltalehden mukaan rikosilmoitusta tapauksesta.

Matkan ajaneen Jyväskylän liikenteen liikennepäällikkö Jorma Hepola on Iltalehden mukaan tietoinen tapauksesta, mutta ei kommentoi  asiaa, koska sen selvittely on kesken.

Matkahuollon liiketoimintapäällikkö kuuli tapauksesta Iltalehdeltä. Myös Matkahuolto aikoo selvittää, mitä linja-autossa ja asemalla on tapahtunut.

Tiedätkö jotain tapauksesta? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen uutiset@savonsanomat.fi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.