Savon Sanomat etsii bussista jätetyn 10-vuotiaan pojan vanhempia - IL: Linja-auto jätti lapset hätään

Kuopioon matkalla ollut noin 10-vuotias poika harhaili hätääntyneenä ja itkien Jyväskylän linja-autoasemalla, kertoo Iltalehti.

Matka katkesi Jyväskylään, jonne linja-auto saapui 20 minuuttia aikataulusta myöhässä.

Pojan kanssa samassa myöhästyneessä linja-autossa ollut 16-vuotias tyttö, kertoo kysyneensä linja-autoasemalla olleelta hätääntyneeltä pojalta, olivatko he olleet samassa bussissa.

- Poika sanoi, että joo, hänen piti päästä Kuopioon, tyttö kertoo Iltalehdessä.

Tyttö ei tiennyt, pääsikö poika Kuopioon. Hän kuitenkin näki pojan puhuvan kännykkään oletettavasti äitinsä tai isänsä kanssa. Savon Sanomat pyytää Kuopioon matkalla olleen pojan vanhempia tai jotain tapauksesta tietäviä ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen uutiset@savonsanomat.fi.

Tyttö itse oli matkalla Kempeleestä Mikkeliin Happoradion keikalle, kun matka tyssäsi Jyväskylään. Tytön mukaan myöhässä ajanutta bussia ajanut kuski oli naureskellut hänen tiedusteluilleen jatkoyhteydestä ja komentanut hänet ulos.

Linja-autoasemalla Matkahuollon tiskillä myyjä oli kehottanut tyttöä ottamaan omakustanteisen taksin Jyväskylästä Mikkeliin.

Tytön isä laatii Iltalehden mukaan rikosilmoitusta tapauksesta.

Matkan ajaneen Jyväskylän liikenteen liikennepäällikkö Jorma Hepola on Iltalehden mukaan tietoinen tapauksesta, mutta ei kommentoi  asiaa, koska sen selvittely on kesken.

Matkahuollon liiketoimintapäällikkö kuuli tapauksesta Iltalehdeltä. Myös Matkahuolto aikoo selvittää, mitä linja-autossa ja asemalla on tapahtunut.

Tiedätkö jotain tapauksesta? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen uutiset@savonsanomat.fi.

 

Uusimmat

Kotimaa

Metsäpalovaroituksia odotettavissa ainakin osassa maata juhannuksena

Presidentti Niinistö ei epäile ulkopolitiikan yhteistyön jatkumista uuden hallituksen kanssa – "Hallitusohjelman kirjauksissa ei mitään merkittävää uutta"

Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Näkökulma: Keskustan ja vihreiden järkiavioliitossa kipinät sinkoilevat heti papin aamenen jälkeen

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Kolme karhukolaria neljässä päivässä Pohjois-Karjalassa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.