Savoniasta valmistui viime vuonna ennätysmäärä opiskelijoita

Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistui viime vuonna ennätysmäärä opiskelijoita. Vuonna 2018 suoritettiin 1224 ammattikorkeakoulututkintoa ja 125 maisteritasoista YAMK-tutkintoa.

Viime vuoden kokonaistutkintomäärä (1 349) että myös AMK-tutkintojen määrä ja YAMK-tutkintojen määrä rikkoivat kaikki Savonian aiemmat ennätykset.

Viime lukuvuonna myös Savonian rahoituksesta isoin osuus tuli sen perusteella, kuinka moni Savonian opiskelija suoritti lukuvuoden aikana kaikkiaan 55 opintopistettä. Lukuvuonna 2017–2018 Savonian AMK-tutkinto-opiskelijoista 66 prosenttia suoritti vähintään 55 opintopistettä. Ammattikorkeakoulujen vertailussa Savonian tulos oli Suomen neljänneksi paras.

Henkilöstö-, opiskelu- ja, sidosryhmämittareissa Savonia on parantanut myös tuloksiaan, ja kaudelle asetetut tavoitteet on saavutettu ja osin ylitetty. Savonia tarjosi viime vuonna töitä 498 henkilölle.

Ulkopuolisen kilpailun rahoituksen osuus tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa on myös saatu merkittävään kasvuun.

Savonian viime vuoden varainhankintakampanja keräystuotto oli reilu miljoona euroa. Lahjoituksia Savonia sai yhteensä 39 lahjoittajalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Päätös pakkokaranteenista pitää tehdä jokaisen ihmisen osalta erikseen, sanoo julkisoikeuden apulaisprofessori

Helsingin merialueelta kerrottiin löytyneen ihmisruumiin osia – osoittautuivat karhun käpäliksi

Teollisuuden vientiongelmiin vastataan sähköveron alennuksella VM:n budjettiehdotuksessa

Kaksi ulkomaalaista miestä sai suomalaiset henkilötunnukset väärillä nimillä – osallistuivat nettipetoksilla vietyjen rahojen piilottamiseen

Miestä epäillään taposta leirintäalueella Puumalassa – ruumis löytyi viime kesänä

"Meteorologi ei lupaa mitään" – Tauko lähetyksessä voi olla merkki siitä, että meteorologi kertaa kaikille tuttua rimpsua

Myös Marin pitää riskialueille tietoisesti matkustaneiden korvauksia epäoikeudenmukaisina – yksityistä sektoriakin voidaan käyttää testauksen nostamisessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.