Se onnettomuuskuva kolahti lähelle...

Savon Sanomien blogeissa alkaa uusi Polliisilta-niminen kirjoitussarja. Blogiin kirjoittavat Pohjois-Savon poliisilaitoksen poliisit kahdeksan viikon ajan erilaisista ajankohtaisista aiheista.

Kirjoitussarjan tarkoitus on tuoda lukijoille pilkahduksia poliisin arkityöstä myös perusonnettomuus- ja rikosuutisten takaa. Sarja valottaa poliisien mielipiteitä työstään eri näkökulmista ja saattapa antaa lukijoille vinkkejäkin siitä, miten ei päädy poliisien kanssa tekemisiin - ainakaan ikävissä merkeissä.

Sarjan aloittaa kuopiolainen ylikonstaapeli Eero Wetzell, joka on Suomessa uranuurtajia poliisin valistustyössä muun muassa valistusmateriaalien ja koulutapahtumien uudistajana.

Wetzell muistelee kirjoituksessaan tilannetta, jossa valistustilanteessa näytetty kuvamateriaali koskettikin erästä yleisössä ollutta naista hyvin läheltä.

Wetzell on välittämisen vankkumaton puolesta puhuja, joka yhdistää koulukierrosten valistustapahtumiin jo elämän kokemuksen tuomaa viisautta nykyajan tuoreimpiin tapoihin herätellä yleisöä kuvin ja äänin - joskus hyvinkin räväkästi.

Polliisilta-kirjoitussarjassa ilmestyy uusia, ajankohtaisia tekstejä noin kerran viikossa.

Savon Sanomien sivuilla on julkaistu blogeja säännöllisesti muun muassa urheilijoilta, kulttuurialan vaikuttajilta ja eri aihepiireihin erikoistuneilta lukijoilta. Monipuolisuus blogeissa säilyy jatkossakin. Oma blogiaan pitää yhä myös Savon Sanomien artikkelitoimittaja, monipuolisesti maailman menoa ruotiva Seppo Kononen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.