Seksuaalirikokset toivat mallipomolle maksimituomion

Mallin urasta haaveilleita naisia ja tyttöjä hyväksikäyttänyt malli- ja ohjelmatoimistoyrittäjä sai käräjillä maksimituomion eli 13 vuotta vankeutta lukuisista seksuaalirikoksista. Helsingin käräjäoikeus lisäsi tänään Tero Petteri Erosen aiempaan 12,5 vuoden tuomioon vielä puoli vuotta lisää.

Uusi tuomio tuli 17 seksuaalirikoksesta, joista vakavin on 18-vuotiaan naisen törkeä raiskaus. Oikeuden mukaan nyt tuomitut rikokset olisivat tuoneet yksinään useiden vuosien vankeusrangaistuksen, mutta lain määrittelemä katto tuli vastaan jo puolen vuoden kohdalla.

18-vuotiaan törkeä raiskaus ja kaksi muuta seksuaalirikosta toivat tuomion myös miehen naisystävälle. Olga Arkhipova sai rikoksista 2 vuotta 7 kuukautta ehdotonta vankeutta.

Eronen katsottiin syylliseksi yhteen törkeään ja yhteen perusmuotoiseen raiskaukseen, kahteen sukupuoliyhteyteen pakottamiseen ja kolmeentoista seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Eräässä näistä mies oli kiristänyt nuorta naista vuosien ajan alastonkuvilla ja saanut hänet tekemään privaattistrippauskeikkoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.