Seksuaalirikokset toivat mallipomolle maksimituomion

Mallin urasta haaveilleita naisia ja tyttöjä hyväksikäyttänyt malli- ja ohjelmatoimistoyrittäjä sai käräjillä maksimituomion eli 13 vuotta vankeutta lukuisista seksuaalirikoksista. Helsingin käräjäoikeus lisäsi tänään Tero Petteri Erosen aiempaan 12,5 vuoden tuomioon vielä puoli vuotta lisää.

Uusi tuomio tuli 17 seksuaalirikoksesta, joista vakavin on 18-vuotiaan naisen törkeä raiskaus. Oikeuden mukaan nyt tuomitut rikokset olisivat tuoneet yksinään useiden vuosien vankeusrangaistuksen, mutta lain määrittelemä katto tuli vastaan jo puolen vuoden kohdalla.

18-vuotiaan törkeä raiskaus ja kaksi muuta seksuaalirikosta toivat tuomion myös miehen naisystävälle. Olga Arkhipova sai rikoksista 2 vuotta 7 kuukautta ehdotonta vankeutta.

Eronen katsottiin syylliseksi yhteen törkeään ja yhteen perusmuotoiseen raiskaukseen, kahteen sukupuoliyhteyteen pakottamiseen ja kolmeentoista seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Eräässä näistä mies oli kiristänyt nuorta naista vuosien ajan alastonkuvilla ja saanut hänet tekemään privaattistrippauskeikkoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisvuoksi: Ex-ministeri Kimmo Tiilikainen hakee Ruokolahden kunnanjohtajaksi

Hellelukemat paukkuivat perjantaina maan länsiosissa – helleraja voi paukkua lauantaina Kuopiossakin

Etätyöhön tulisi olla lakisääteinen oikeus, toimihenkilöliitto Erto ehdottaa

Bukarestista saapuneet ohjattiin suoraan koronatestiin Helsinki-Vantaalla – Testistä voi yhä kieltäytyä, mutta tulevaisuudessa viranomaiset voivat määrätä matkustajia menemään suoraan testiin

SDP:ssä halutaan kansalaisille mahdollisuus esittää keskustelualoitteita päätöksentekijöille – aloitteita voisi tehdä kunta-, maakunta-, eduskunta- ja EU-tasolla

Mannerheimin salonkivaunu töhrittiin Mikkelissä, spraymaali imeytyi ainutlaatuisen vaunun puupaneeleihin –  Museojohtaja: "Kyllä tässä aika suuri vahinko on tehty"

Someron tulipalossa pahoin palanut mies kuoli sairaalassa – naisystävää epäillään omakotitalon sytyttämisestä

Vanhanen: Uusia koronatukia yrityksille ei ole näkösällä – viennin mahdollinen hyytyminen suurin huolenaihe

Kuiva alkukesä verottaa satoa – Lounais-Suomessa tilanne on erityisen kurja

Päijät-Häme ulkoistaa terveyskeskuspalveluita Mehiläiselle, vaikka sote-uudistuksen valmistelu on kesken

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.