Timo Bergman on yhä kateissa: "Varteenotettavia vihjeitä ei ole tullut"

Siilinjärveläinen 30-vuotias Timo Bergman on yhä kateissa. Poliisille on tullut joitakin vihjeitä Bergmaniin liittyen eri puolilta Suomea, mutta ne eivät ole olleet niin varteenotettavia, että poliisi olisi päässyt kadonneen jäljille.

– Joitakin vihjeitä on tullut, ja niitä on tarkasteltu. Sanotaan näin, että aina kun kadonneita henkilöitä tutkitaan ja pyydetään vihjeitä, niin niitä alkaa tulla ihan ympäri Suomen. Mutta mitään varteenotettavaa vihjettä ei ole tullut, kertoo rikosylikonstaapeli Antti Aamuvuori.

Bergman katosi ravintolaillan päätteeksi yli viikko sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Siilinjärven Simonsalossa. Viimeiset havainnot 30-vuotiaasta Bergmanista tehtiin tuona yönä sunnuntaina 17. syyskuuta.

Kadonnut on 193 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Kadotessaan hänellä oli mahdollisesti päällään tummat farkut ja ruskea nahkatakki.

Poliisi ei epäile tässä vaiheessa katoamiseen liittyvän rikosta. Vihjeet Bergmanista voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295 415 232.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Siilinjärveläinen Timo Bergman on ollut jo yli viikon kateissa – katosi ravintolaillan jälkeen

Uusimmat

Kotimaa

Asetukseen muutos: Suomen lippu sallituksi poliisin virkapuvussa myös kotimaassa

"Husu" Hussein kertoo saaneensa Taksi Helsingin laatutoimikunnalta huomautuksen asiakaspalveluasenteesta ja käytöksestä

Jengiläiset pakottivat miehen puukottamaan itseään jalkaan – sivullisia terrorisoinut porukka tallentui kameroihin

Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan Hus on tehnyt kilpailuttamatta useiden miljoonien euron hankintoja – virasto esittää sairaanhoitopiirille 160  000 euron seuraamusmaksua

Kahdeksan vuotta sitten kadonneen miehen tarina sai päätöksen – sivullinen löysi vainajan

Yle: Suomalaiset sijoittivat kymmeniä miljoonia euroja huijaukseksi paljastuneeseen Onecoin-virtuaalivaluuttaan

Poliisiopettajalle hyväksikäyttösyytteet – ylikonstaapelilla syyttäjän mukaan seitsemän uhria

Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja varoittaa Helsinkiä tulvasta – yhtenäinen vesimassa voi nousta Itämerellä yli kolme metriä ilmastonmuutoksen takia

Valtakunnansovittelija pyrkii tekemään Postin työriitaa koskevan sovintoesityksen tänään

Seinäjoen ralliturmasta viidelle syytteet kuolemantuottamuksesta – katsoja-alueella ollut nainen kuoli, kun ralliauto suistui päälle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.