Siilinjärven koirien myrkytykset pelkkiä huhuja

Facebookissa ja lemmikkisivustoilla kiertävä viesti varoittaa Siilinjärveläisiä alueella liikkuvasta myrkyttäjästä. Viestin mukaan jo viisi koiraa on kuollut ja useampi on hoidettavana, mutta poliisin tietoon myrkytystapauksia ei ole tullut.

- Ihan höpöhöpö-juttu. Yksi koirakuolema on poliisin tiedossa, mutta sen on eläinlääkäri tutkinut, eikä siinä tullut esille mitään kummallista, vakuuttaa komisario Risto Järveläinen.

Netissä kiertävä huhu oli poliisillekin tuttu, mutta yleisöltä ei ole tullut yhtään yhteydenottoa asian tiimoilta. Poliisi haluaakin nyt katkaista huhuilta siivet.

- Poliisi ei tutki tällä hetkellä yhtään koira-asiaa Siilinjärvellä, Järveläinen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kuntavaaleissa saatetaan turvautua poikkeuksellisiin järjestelyihin koronan vuoksi – Osa niistä vaatisi lakimuutoksen

Helsinkiläisessä ravintolassa ydinkeskustassa ammuskeltu – yksi toimitettu sairaalaan, ulkopuolisiin ei kohdistu vaaraa

Turvallisten matkailumaiden lista piteni, thaimaalaisilla marjanpoimijoilla mahdollisuus tulla Suomeen töihin ensi maanantaista lähtien

Katso hallituksen tiedotustilaisuus matkustusrajoitusten purkamisista

Jalkapannasta ei ole säilöönoton korvikkeeksi, sanovat virkamiehet – "Jos henkilö leikkaa sen pois ja heittää järven pohjaan, siinähän se oli"

Kansallisarkiston selvitys Vierumäen taistelusta: "Yli 300 kaatuneen määrä ei ole mahdollinen"

Poliisiammattikorkeakoulu sai evätä Venäjän kaksoiskansalaisen opiskelupaikan mahdollisen painostusriskin takia, päätti KHO

Pekka Haavisto rikosepäilystä: En voi kommentoida asioita, jotka ovat kesken perustuslakivaliokunnassa

Keskusta on pääministeripuolueen kanssa eri linjoilla työllisyyspäätösten aikataulusta – Vanhasen mukaan puolueiden välillä on "ainakin vivahde-eroja"

Maahanmuuttovirasto: Suomeen on tullut ryhmä alaikäisiä turvapaikanhakijoita – komission Suomen-edustusto kertoi aiemmin tänään, että siirtoja olisi tehty jo eilen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.