Siilinjärven pahoinpitely: sairaalassa joutui käymään suomalainen mies

Siilinjärven pahoinpitelyn vuoksi sairaalassa joutui käymään suomalainen mies, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Arto Elomaa Itä-Suomen poliisilaitokselta.

Elomaan mukaan sosiaalisessa mediassa on jo liikkunut tietoja, joiden mukaan turvapaikanhakijat olisivat hakanneet naisia rautakangella.

- Poliisin tietojen mukaan tämä ei pidä paikkansa. Mylläkkää on ollut. Nyt selvitellään, onko tapahtunut rikosta ja kuka on tehnyt mitäkin, Elomaa sanoo.

Siilinjärvellä keskustan tuntumassa tapahtui lauantain vastaisena yönä puoli kolmen jälkeen pahoinpitely, johon osallistui useita henkilöitä. Poliisin mukaan henkilöistä osa oli turvapaikanhakijoita ja osa siilinjärveläisiä nuoria.
Tappeluun osallistuneet saivat lieviä vammoja. Yksi osallinen kävi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tapahtuman jälkeen.

Uusimmat

Kotimaa

Ex-oppilaiden mukaan Bjurström tiesi tanssikoulunsa opettajan lähentelystä, mutta puuttuminen kesti – Bjurström vastaa syytöksiin

Maineikkaan tanssikoulun ex-oppilaat: miesopettajan lähentely jatkui vuodesta toiseen – poliisilla tutkinnassa yhden oppilaan seksuaalinen hyväksikäyttö

Yliopistotutkija voi tienata puolet vähemmän kuin muut korkeakoulutetut – valtaosa nuorista tutkijoista huolissaan urastaan

Suomen Yrittäjien kampanja ei vaikuttanut Yleisen työttömyyskassan jäsenmäärään mitenkään – Kassan omalla markkinoinnilla isompi merkitys kuin työmarkkinariidoilla

Ministeriön ylijohtaja tiukkana: "Sairaalayhtiöt voivat olla laittomia"

Virkarikoskäräjillä kuultavana Aarnion alaisena työskennellyt Petri Rainiala

Helsingin yliopisto loikkasi yliopistovertailussa, joka mittaa valmistuvien työllistymistä

Pahanlaatuisen aivokasvaimen geenihoitoon merkittävä apuraha

Meripelastusseuran hallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen: entinen Kuopion matkailupomo vapautettu tehtävästään

Kirstunvartija Orpo moitti populistisista lupauksista: "Tulevaisuutta ei voi rakentaa velkarahalla"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.