Siilinjärven pahoinpitely: sairaalassa joutui käymään suomalainen mies

Siilinjärven pahoinpitelyn vuoksi sairaalassa joutui käymään suomalainen mies, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Arto Elomaa Itä-Suomen poliisilaitokselta.

Elomaan mukaan sosiaalisessa mediassa on jo liikkunut tietoja, joiden mukaan turvapaikanhakijat olisivat hakanneet naisia rautakangella.

- Poliisin tietojen mukaan tämä ei pidä paikkansa. Mylläkkää on ollut. Nyt selvitellään, onko tapahtunut rikosta ja kuka on tehnyt mitäkin, Elomaa sanoo.

Siilinjärvellä keskustan tuntumassa tapahtui lauantain vastaisena yönä puoli kolmen jälkeen pahoinpitely, johon osallistui useita henkilöitä. Poliisin mukaan henkilöistä osa oli turvapaikanhakijoita ja osa siilinjärveläisiä nuoria.
Tappeluun osallistuneet saivat lieviä vammoja. Yksi osallinen kävi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tapahtuman jälkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Puolustusministeri Kaikkonen selvityttää, voisiko puolustushallinnon työtehtäviä hajauttaa nykyistä enemmän ympäri Suomea – koskee 13  000:ta työpaikkaa

Kaupunginvaltuusto saa pohdittavakseen aloitteen Havis Amandan siirrosta

Olisiko nyt aika uudistaa EU:n perussopimusta? – Suomalaisasiantuntija ei usko saksalaismepin ehdotuksen saavan laajempaa kannatusta

Budjettikomissaarin vetoomus ei yllättänyt pääministeri Antti Rinnettä – kritiikki on ollut kovaa, mutta Rinne näkee polkuja ratkaisuun

Postilakon osapuolet valmiita pitkään tapaamiseen tänään – näin lakot ja tukitoimet uhkaavat laajeta lähiviikkoina

Seurantatutkimus selvittää, miten pikkukeskosena syntyneet voivat aikuisina

Poliisi: Espoossa räjäytettiin yöllä pullopommeja, räjähtämättömiä pulloja löytyi alueelta aamupäivällä

Hävittäjiä testataan talvioloissa tammikuussa – "Enää ei kysytä 64:ää konetta vaan mitä valmistajat pystyvät tarjoamaan 10 miljardilla eurolla"

Parisuhde vähentää tutkimuksen mukaan alkoholin riskikäyttöä, jos geenit altistavat juomaan

AKT laajentaa yhä tukitoimiaan Postin työkiistassa – postilakon sovittelu jatkuu tänään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.