Sorkkarautamiehet mukiloivat pariskunnan

Ex-puoliso tunkeutui kaverinsa kanssa sorkkaraudalla entisen puolison ja tämän uuden kumppanin asuntoon. Miehet uhkailivat ja hakkasivat uutta mieskumppania sorkkaraudalla, nimittelivät tätä ja uhkasivat tappaa tämän. Uhri pääsi pakoon hyppäämällä parvekkeelta.

Pahoinpitelijät kävivät sen jälkeen myös naisen kimppuun. Pahoinpitelyt ja törkeä kotirauhan rikkominen tapahtui vuoden 2010 syyskuussa Leppävirralla.

Käräjäoikeus tuomitsi ex-kumppanin vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan 70 päiväsakkoa eli 420 euron sakot. Toinen mies sai 11 kuukautta ehdollista vankeutta ja saman verran päiväsakkoja.

Miehet joutuvat lisäksi maksamaan uhreille useiden tuhansien eurojen korvaukset. Nainen kärsi tapahtuneen jälkeen akuutista stressireaktiosta. Hänellä oli pitkään pelkotiloja ja hän näkee yhä tapahtuneesta painajaisia.

Uusimmat

Kotimaa

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Enemmistö EU-vaalien ehdokkaista ei purkaisi Venäjä-pakotteita – "Tilanne on yhä lähempänä Venäjän todellista miehitystä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.