Suomalaisdesign näkyy Helsingin Kauppatorilla

Kesäkuun alussa avautuvalla Finnish Design Marketilla Helsingin Kauppatorilla näkyy monia uusia suomalaisen muotoilun ja käsityön tekijöitä.

Torstaina julkistetut design-kauppiaat ovat koruvalmistajat titiMadam, Tomorrow's accessories ja lilla Gunilla, asuvalmistaja Superyellow sekä Erik Bruun, joka tunnetaan parhaiten julisteistaan. Bruun, 85, on suunnitellut muun muassa kuuluisan Saimaannorppa-julisteen sekä Jaffa-mainosjulisteita.

Kauppatorin lokkeja aiotaan tänä kesänä torjua kaksi kertaa aiempaa laajemmalla, 1 500 neliömetrin laajuisella verkolla. Verkko asennetaan tämän kuun puolivälissä.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Vähennetäänkö vai lisätäänkö poliisikoulutusta? Hallituksella ja Polamkin rehtorilla asiasta eri näkemys

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.