Suomessa ei tänään yhtään uutta varmistettua koronavirustartuntaa, uusia kuolemantapauksia yksi

Suomessa ei ole varmistettu yhtään uutta koronavirustapausta eilisen jälkeen, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kyseessä on ensimmäinen päivä epidemian alun jälkeen, kun uusia tapauksia ei rekisteröidä.

THL kuitenkin muistuttaa, että tiedot päivittyvät tartuntatautirekisteriin aina viiveellä. Suomessa ei siis välttämättä ole vieläkään ollut yhtään päivää ilman tartuntaa, vaikkei niitä tänään kirjattu.

Eilen uusia tartuntoja varmistui 24. Kaikkiaan vahvistettuja tapauksia on Suomessa 6  911.

Uusia koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on THL:n mukaan todettu eilisen jälkeen yksi. Kuolemantapauksia on nyt yhteensä 322.

THL:n mukaan koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa oli torstaina 50 potilasta. Seitsemän potilasta tarvitsi koronaviruksen vuoksi tehohoitoa. Sairaalahoitoa tarvitsevien määrä oli laskenut keskiviikosta yhdellä, mutta tehohoitoa tarvitsevien määrässä ei ollut muutoksia.

Helsingin kaupunki tiedotti tänään, että sen kouluissa on tapahtunut yksi uusi tartunta sen jälkeen, kun koulut avattiin toukokuun puolivälissä. Tartuntoja löytyi yhteensä 11, mutta niistä kymmenen oli peräisin muualta kuin koulusta.

Tartunnalle ehti altistua 144 oppilasta ja 23 kouluhenkilökuntaan kuuluvaa. Valtaosa heistä on jo päässyt pois karanteenista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

MT: Pieksämäen ylämaankarjalauman viimeisetkin karkulaiset saatiin kiinni

Nelostiellä Jyväskylän pohjoispuolella liikenneonnettomuus – henkilöauton kuljettaja kuoli ulosajossa

Tuppurainen elpymisrahastosta: Suomi vie tavoitteitaan eteenpäin määrätietoisesti, mutta sopu on tärkein

Palokan senioritaloista evakuoitujen jatkoasumista ryhdytään selvittämään maanantaina – vielä ei ole tiedossa, kuinka kauan heidän on pysyttävä pois kodeistaan

Sää muuttuu viikon aikana sateisesta lähes helteiseksi

Korona iski loppuviikon aikana kausityöntekijöihin Päijät-Hämeessä, päiväkoti kiinni Rovaniemellä – sunnuntaina koko maassa kolme uutta tartuntaa

Koronan vahvistama pyöräilybuumi näkyi kesäkuussa myyntipiikkinä – suuria poistomyyntejä ei välttämättä syksyllä nähdä

Punkin purema voi tehdä allergiseksi liharuualle – harvinaista sairautta ei osata aina tunnistaa, joten diagnoosin saanti voi kestää vuosia

Ensimmäinen ampiaisenpisto ei ole koskaan vaarallinen, mutta moni ei tiedä, onko vakavasti allerginen pistoille

Yksi ihminen kuoli henkilöauton ja säiliörekan törmäyksessä Lumijoella

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.