Suosikkipoliisit jättävät televisiosarjan

Televisio-ohjelmassa huippusuosittu kuopiolainen poliisikaksikko ei jatka enää Poliisit-sarjan televisiojaksojen kuvauksissa toisen kauden jälkeen.

Konstaapelien Jaakko Heikkisen ja Pauli Jokisen työvuoroja kuvattiin ensimmäisen kerran Poliisit-televisiosarjaan vuosi sitten kesällä. Jaksot näytettiin tv:ssä viime tammikuusta alkaen, jonka jälkeen ne ovat pyörineet uusintoina.

Tänä kesänä kaksikon seikkailuista kuvattiin uudet jaksot, jotka esitetään televisiossa ensi talvena.

Uusimman kauden kuvaukset alkavat olla ohi Kuopiossa, vaikka itse jaksot nähdään vasta myöhemmin.

–Päätimme lopettaa sarjassa näiden jaksojen jälkeen. Aika aikaansa, vanhempi konstaapeli Jaakko Heikkinen sanoo.

Konstaapelit haluavat kahden kuvauskauden jälkeen keskittyä varsinaiseen poliisin työhönsä.

Huomiota yllinkyllin

Heikkinen ja Jokinen ovat olleet sarjassa hyvin suosittuja, mikä näkyy ylenpalttisena huomiona niin netissä kuin esimerkiksi kaupungillakin.

Heikkinen ja Jokinen ovat selvinneet edustustehtävistä erittäin hyvin, vaikka perässä on ollut välillä satapäin niin nimikirjoitusten metsästäjiä kuin kaverikuviin pyytäjiä. Viimeksi lauantaina he jakoivat nimikirjoituksia Kuopio-hallin harrastetapahtumassa.

Kaksikon mukaan televisiojulkisuus on ollut mielenkiintoinen ja hyvä kokemus, mutta seuraavaksi on muiden vuoro.

Savolaispoliiseista myös kuopiolaissyntyinen Petri Kajanne ja hänen parinsa Jarkko Turunen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta lopettivat nyt sarjassa. Heidän mukaan julkisuus toi liikaa huomiota.

Poliisit-sarjaan on liittynyt voimakas nettijulkisuus, kun poliiseille on tehty fanisivuja ja jaksoja voi myös katsoa kokonaan tai parhaisiin kohtauksiin pätkittynä uudestaan netistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuopion poliisit rohmusivat äänet