Suuri osa kaupoista kiinni, junat pyhäaikataulussa

Uudenvuodenpäivä muuttaa kauppojen aukioloa ja joukkoliikenteen aikatauluja. Useimmat kaupat ovat tänään kokonaan kiinni. Ruokaa saa kuitenkin joistakin pienistä kaupoista, huoltoasemilta, kioskeista ja haja-asutusalueiden kaupoista.

Kaukojunat ja pääkaupunkiseudun lähijunaliikenne ajetaan pääosin sunnuntain aikataulujen mukaan. Tarkat aikataulut kannattaa kuitenkin tarkistaa VR:ltä, sillä useilla reiteillä kulkee lisäjunia ja junavuoroja on myös peruttu.

Matkahuolto kehottaa tarkistamaan bussien aikataulut esimerkiksi yhtiön verkkosivuilta, sillä vuoroissa on poikkeuksia.

Uusimmat

Kotimaa

7 000 asukkaan kaupunki sai kaksi kansanedustajaa, 54000 asukkaan kaupunki ei yhtään – "Nyt meillä on suorat yhteydet Arkadianmäelle"

Väitös: Rekkakuskien työ on täynnä "rytmihäiriöitä" ja ristiriitaisia odotuksia

Lähijunia kohtaan on virinnyt uutta kiinnostusta – pullonkaulana rataverkon tukkoisuus

Oulun laajan hyväksikäyttö- ja raiskausepäilyn ensimmäinen käräjäkäsittely alkaa tänään

Eduskunta aloittelee uutta vaalikautta – kansanedustajien valtakirjat tarkastetaan tänään

Yhden teepaidan valmistaminen kuluttaa saman verran vettä kuin ihminen juo 2,5 vuodessa: "Avaa vaatekaappisi ovi, ja aloita syvähenkinen mietiskely omista kulutustottumuksistasi"

Kotkassa syttyi palo Finexin 1  500 neliön teollisuushallissa – palo saatu toimitusjohtajan mukaan sammutettua

Eduskunta aloittaa työnsä tiistaina uudella kokoonpanolla

Jenni Passi haluaa välttämättä lapsen, jolla on Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin geenit – kirjailija Jussi Lehmusvesi paljastaa, miksi

Munkki tarvitsee rekkakuormallisen huumorintajua, joten Isä Nasari joutuu kiusaukseen aina kun hän näkee tekstin: "Munkin tekee mieli kahvia"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.