Suurin osa uhreista tyttöjä

Poliisin mukaan Kauhajoen kouluammuskelun uhrit ovat kaikki kotoisin Kauhajoelta tai sen lähiympäristöstä. Kuolleissa ei tiedetä olevan itäsuomalaisia opiskelijoita, vaikka heitäkin opiskelee samassa rakennuksessa toimivassa ammattikorkeakoulussa.

Savon Sanomien tietojen mukaan suurin osa kymmenestä Matti Saaren surmaamasta henkilöstä on nuoria naisia. Uhreista yksi tai kaksi on miespuolisia.

Uhrit tutkitaan tänään Helsingissä oikeuslääketieteellisellä laitoksella lopullista tunnistamista varten.

Poliisi on päättänyt, ettei ole syytä antaa uhrien nimiä julkisuuteen ainakaan tässä vaiheessa. Tieto uhreista on välitetty jo omaisille.

Poliisi on avannut Kauhajoen tapahtumien selvittämistä varten vihjepuhelimen. Sen numero on 046 641 0354. Aiemmin ilmoitettu omaisten infonumero ei ole enää toiminnassa.

Uusimmat

Kotimaa

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Poliisi: Karhu tuli tielle ja törmäsi autoon Ilomantsissa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Kultarannassa keskustellaan jälleen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – teemana maailman murros ja Euroopan tulevaisuus, päävieraana Saksan liittopresidentti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.