Syyttäjä väittää: Ulvilan murhassa kyse saatananpalvonnasta

Syyttäjän mukaan Ulvilan henkirikoksen lisätutkinnassa on ilmennyt viitteitä saatananpalvonnasta. Syyttäjän korkeimmalle oikeudelle toimittamasta materiaalissa kerrotaan viiltelystä, eläinten uhraamista ja muista rituaaleista.

Korkeimmalle oikeudelle toimitetun lisämateriaalin mukaan uhrin verta ja tuhkaa on käytetty rituaaleissa. Lisäksi miehen olkavarsissa olevat pistohaavat muodostavat väärinpäin olevan ristin.

Lisätutkinnassa on myös paljastunut, että Anneli Auer oli väkivaltainen perhettään kohtaan. Syyttäjän mukaan väkivalta kohdistui niin hänen surmattuun mieheensä kuin heidän lapsiinsa.

Myös surmatun miehen ruumissa on ollut merkkejä, jotka eivät tue Auerin kertomusta kamppailutilanteesta ja ulkopuolisesta hyökkääjästä. Syyttäjät vetoavat myös muihin todisteisiin, joiden he katsovat tukevan Auerin syyllisyyttä. On viitteitä siitä, että osa miehen kuoleman aikaan soitetun hätäpuhelun äänistä saattoi olla nauhoitettu etukäteen. Tätä tukevat syyttäjistä muun muassa Auerin tietokoneelta löytyneet äänitiedostot.

Auer on kiistänyt vuonna 2006 tapahtuneen henkirikoksen. Vaasan hovioikeus vapautti Auerin murhasyytteistä viime heinäkuuss, mutta syyttäjät hakivat valituslupaa korkeimmalta oikeudelta.

Syyttäjien korkeimmalle oikeudelle toimittama lisäaineisto on valmistunut. Aineistossa on yli 2000 sivua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.