Syyttäjä vaatii Aarniolle huumehaarassa 13 vuoden vankeutta

Apulaisvaltakunnansyyttäjä vaatii Jari Aarniolle 13 vuoden vankeusrangaistusta huumehaarassa. Aarnio on tänään saanut syytteet muun muassa kuudesta törkeästä huumausainerikoksesta ja useista virkarikoksista.

Syyttäjän mukaan Aarnion epäillään järjestäneen hasiksen maahantuontia ja levitystä Hollannista Suomeen. Syyttäjän mukaan kyse on ollut kaikkiaan liki tuhannesta kilosta huumeita ja törkeillä huumausainerikoksilla on hankittu yli 1,5 miljoonan euron rikoshyöty.

Lisäksi syyttäjä on nostanut syytteet muun muassa kolmesta törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä ja virkasalaisuuden rikkomisesta ja yllytyksistä virkavelvollisuuden rikkomisiin.

Aarnio kiistää kaikki rikosepäilyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kalat saavat odottaa: Vesilain uudistus ei räjäytä patoja vielä vuosiin – Ministerin mukaan uudistus ”ei ole helppo harjoitus"

Hovioikeus käsittelee viimeistä syytettä isossa jengijutussa, jota tutkitaan yhä KRP:ssä – kokonaisuus poiki United Brotherhoodin lakkauttamiseen tähtäävän kanteen

EIT:ltä tulossa ratkaisu tapauksessa, jossa mies tapettiin Irakissa – palauttiko Suomi miehen Irakiin väärin perustein?

Valtio-omistaja syynää tänään Postin vuokratyövoiman käyttöä

Omistajaohjausministeri Paatero vaatii Postia lopettamaan vuokratyövoiman käytön lakon ajaksi – "valtionyhtiöiden ei tule käyttää rikkurityövoimaa missään olosuhteissa"

Helsingin apulaispormestari Razmyar luottaa EM-kisapaikan juhlijoiden ymmärrykseen – Manta-patsasta ei aidata kiipeilijöiden varalta

Saamelaisten totuus- ja sovintokomission perustaminen etenee

Kohuttu ajokorttitietopalvelu avataan vihdoin uudelleen – tarjolla on vain näitä tietoja

Keskusta haluaa syntyvyyden laskusta "säästyneet" lapsilisät korotuksina nykyisiin lisiin – eduskunnan ajankohtaiskeskusteluun lapsimyönteisestä politiikasta saatiin kytkettyä myös koulun joulujuhlat ja Postin palkat

EU:ta kuohuttanut nimikiista yritetään taputella pikkumuutoksella: Eurooppalaisen elämäntavan suojeleminen muuttuu edistämiseksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.