Tänään paistaa idässä, pohjoisessa satelee

Tänään on luvassa aurinkoa ja lämpöä itään, mutta pohjoisessa on viileämpää ja sateisempaa, ennustaa Ilmatieteen laitos.

Idässä lämpötila saattaa nousta 24 asteeseen, lännessä liikutaan pilviverhon paksuuden mukaan 20 asteen molemmin puolin.

Pääkaupunkiseudulle sateita ei ennusteen mukaan tule, korkeintaan yksittäisiä kuuroja. Lämpötilat vaihtelevat siellä 20–23:n välillä pilvien määrästä riippuen. Poutaisinta on rannikolla.

Aivan pohjoisimmassa osassa maata lämpötilat jäänevät noin 15 asteen tuntumaan ja vettä on luvassa melko paljon. Enimmillään sataa 10–20 milliä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Ihmisten työkykyä on tuettava, jotta työllisyysaste nousisi, vaatii Työterveyslaitos

THL: Äidin lievätkin masennusoireet vaikuttavat lapsen tunne-elämään

Budjettiesitys nostaa soidensuojeluohjelman ylös jäistä – "Nyt kannattaa myydä suojelualueita valtiolle ja tehdä verovapaita kauppoja"

Merivoimien suurhanke etenee – monitoimikorvetit korvaamaan käytöstä poistuvia aluksia

Kilpisjärvellä satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.