Tahkolla ei näytetty Putinin puhetta: "Ei ollut kysyntää"

Tahko Spa Hotelissa venäläisturisteille ei näytetty Venäjän presidentti Vladimir Putinin uudenvuodenpuhetta, kertoo Tahko Span resort manager Pekka Allinen. Allisen mukaan valmius puheen näyttämiseen kyllä oli, mutta sitä ei näytetty, koska kukaan ei sitä pyytänyt.

- Koska puheen näyttämistä ei kysytty erikseen, emme sitä näyttäneet. Ruokaravintola oli vuoden vaihtumisen aikaan jo tyhjillään, ja iltabaari, jossa puhetta ei ollut mahdollisuutta näyttää, oli täyttymässä.  Ohjelmamme perustuu asiakkkaan omaan valinnanvapauteen. Emme ole tehneet venäläisille erillistä ohjelmaa.

Allisen mukaan asiat, joita venäläiset Tahko Spassa haluavat tehdä, ovat aika vapaamuotoisia, pääasiassa kylpylä- ja ulkoiluaktiviteetteja.

- Panostamme yleiseen viihtyvyyteen, joka kohdistuu kaikkiin asiakkaisiin. Jokainen saa valita itselleen mieluisaa tekemistä.

Putinin puheen näyttäminen aiheutti hämmennystä Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa, kun Putinin puhe katkaisi Rauhalahden muun uudenvuodenohjelman. Osa suomalaisista närkästyi Ilta-Sanomien mukaan siitä, että puheen näyttämisestä ei kerrottu tapahtuman mainoksissa etukäteen.

Allisen mukaan Tahko Spassa oli uutenavuotena neljä kertaa enemmän kuin viime vuonna.

- Suunta on taas oikea. Toivottavasti venäläisiä tulee jatkossa entistä enemmän.

IS: Putinin puhe keskeytti uudenvuodenjuhlan Rauhalahdessa