Tampereen sunnuntaisesta puukotuksesta epäilty nuori pirkanmaalainen mies saatiin kiinni

Poliisi on saanut kiinni sunnuntaisesta Tampereen puukotuksesta epäillyn miehen. Poliisi tavoitti vuonna 1996 syntyneen pirkanmaalaisen miehen maanantaina.

Puukotus tapahtui yöllä noin kello 1.20 kaupungin keskustassa, Hatanpään Valtatien ja Suvantokadun risteyksen paikkeilla.

Vuonna 2001 syntynyt mies sai hengenvaaralliset vammat, kun häntä lyötiin teräaseella vatsaan.

Sunnuntaiyönä tapahtui Tampereella myös toinen henkirikoksen yritys, kun vuonna 1998 syntynyttä miestä ammuttiin käsiaseella vartaloon. Mies sai hengenvaaralliset vammat. Teosta on otettu kiinni yksi henkilö ja toista etsitään. Etsitty on vuonna 1995 syntynyt Britannian kansalainen.

Epäilty rikos tapahtui poliisin mukaan noin kello 4.50 Hatanpään Valtatiellä lähellä hotelli Ilveksen ajoluiskaa. Paikalla oli satoja henkilöitä ja ampumista oli edeltänyt jonkinlainen tappelu, poliisi kertoi.

Lauantai-iltana Tampereella oli käynnissä rapfestivaali Blockfest, joka järjestettiin Ratinan alueella alle kilometrin päässä ampumisen ja puukotuksen tapahtumapaikoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Ihmisten työkykyä on tuettava, jotta työllisyysaste nousisi, vaatii Työterveyslaitos

THL: Äidin lievätkin masennusoireet vaikuttavat lapsen tunne-elämään

Budjettiesitys nostaa soidensuojeluohjelman ylös jäistä – "Nyt kannattaa myydä suojelualueita valtiolle ja tehdä verovapaita kauppoja"

Merivoimien suurhanke etenee – monitoimikorvetit korvaamaan käytöstä poistuvia aluksia

Kilpisjärvellä satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.