Tampereen varastopalo voi olla tuhopoltto

Suuren varaston tulipalo Tampereella vappuaattoyönä voi poliisin mukaan olla tahallaan sytytetty. Paikalle viedään palokoiria jäljittämään mahdollisia tulenarkoja nesteitä, poliisista kerrottiin torstaina.

- Rakennuksessa oli kyllä sähkövalot, mutta siellä ei ollut juuri käytössä sähkölaitteita, perustelee rikoskomisario Jari Kinnunen.

Palo tuhosi Metsä Boardin noin 1600 neliön varaston Lielahden Sellukadun suljetulla tehdasalueella.

Poliisi pyysi yleisöltä tietoja tapauksesta, mutta niitä ei ollut vielä torstaina iltapäivään mennessä tullut yhtäkään.

Jälkisammutus jatkui torstaina. Pelastuslaitoksen mukaan työ oli vaikeaa, koska suuri määrä kartonki- ja paperirullia piti siirtää ja sammuttaa yksitellen. Palomestarin arvion mukaan rullia oli noin 5000 kuutiometrin verran.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"

Keskustan Kurvinen ei pyri puoluejohtajaksi, vaan haluaa pysyä puoluetta vakauttavana voimana kisan aikana ja sen jälkeen

Kolea heinäkuu näkyi hukkumismäärissä – hukkuneita viisi vähemmän edelliseen heinäkuuhun verrattuna

Suomessa on todettu kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

Rajavartiolaitoksen auton alle sijoitettu pommi räjähti Torniossa viime yönä

Peruskouluverkko harvenee seuraavien 20 vuoden aikana entisestään, arvioi Opetushallitus – jyrkimmässä laskelmassa nykykouluista voitaisiin sulkea lähes puolet

Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä

Tänään 1,9 miljoonaa suomalaista saa veronpalautuksia

Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lyhennysvapaita asuntolainoihin – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies valvoi jäsenten huumeidenkäyttöä virtsatestein: "Pyrki varmistamaan jäsenten kuuliaisuuden ja paremman rikollisen toimintakyvyn"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.