Toimihenkilöliitto ERTO julisti vuoronvaihtokiellon yksityiselle sosiaali- ja terveyspalvelualalle

Toimihenkilöliitto ERTO on julistanut vuoronvaihtokiellon yksityiselle sosiaali- ja terveyspalvelualalle. Kielto on vastatoimi hallituksen aikeille heikentää irtisanomissuojaa pienissä yrityksissä.

Kahden viikon vuoronvaihtokielto alkaa ensi maanantaina aamukuudelta ja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina 4. marraskuuta ennen puoltayötä.

ERTO:n mukaan kielto perustuu jäsenkyselyyn, johon vastanneista 80 prosenttia kannatti painostustoimia hallituksen aikeita vastaan.

Uusimmat

Kotimaa

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Enemmistö EU-vaalien ehdokkaista ei purkaisi Venäjä-pakotteita – "Tilanne on yhä lähempänä Venäjän todellista miehitystä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.