Uhri osui erikoisleveään kuljetukseen

Sonkajärvellä tiistai-iltana liikenneonnettomuudessa menehtynyt mies oli Pohjois-Savon poliisin mukaan 23-vuotias iisalmelainen. Hän törmäsi henkilöautolla erikoisleveään kuljetukseen myöhään tiistaina.

Onnettomuus sattui valtatie 5:llä Sonkajärvellä noin 12 kilometriä Iisalmen pohjoispuolella kello 22:n jälkeen.

Mies kääntyi henkilöautollaan Vänninmäentieltä vasemmalle Iisalmen suuntaan. Häntä vastaan tuli erikoiskuljetus, jonka edessä ajanut etuauton kuljettaja näytti punaista pysäytysvaloa nuorelle iisalmelaismiehelle.

Mies pysähtyikin linja-autopysäkille, mutta jostakin syystä hän jatkoi matkaansa Iisalmen suuntaan ilmeisesti ymmärtämättä, että vastaan tuli noin kuusi metriä leveä erikoiskuljetus.

Miehen henkilöauto osuikin erikoiskuljetuksen vasempaan etureunaan. Henkilöauton kuljettaja sai törmäyksestä niin vakavat vammat, että hän menehtyi poliisin mukaan välittömästi tapahtumapaikalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Rajavartiolaitoksen kamera kuvasi rajun taistelun: Karhu on juuri iskenyt hampaansa hirven kaulaan

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – kiistää kaikki epäillyt rikokset

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Kesän lämpöennätyksiä hätyytellään loppuviikosta – helteitä luvassa ainakin kuun loppuun asti

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Toista tuhatta sikaa kuoli ja yhtä monta altistui savulle – Nurmon sikalapalon syyksi epäillään ilmanvaihtolaitetta

Rottasotaa käydään jo älylaitteiden avulla – Tieto rotista kulkee netin kautta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.