Uhria ei paloiteltu, lisää pidätyksiä

Poliisi on pidättänyt kolme miestä ja yhden naisen, joiden mahdollista osuutta Jyväskylän laukkusurmatyöhön selvitetään. Kuulustelut ovat alussa ja vasta tutkinnan edistyessä tiistaina päätetään, tullaanko heidän osaltaan esittämään vangitsemisvaatimuksia.

Viime viikolla kaksi henkilöä vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä murhaan. He ovat surmapaikaksi varmistuneen Jyväskylän Pupuhuhdantiellä sijaitsevan kerrostaloasunnon haltijat, 37-vuotias mies ja hänen 39-vuotias vaimonsa sekä perheen tuttavapiiriin lukeutunut 19-vuotias uhrin lanko. Nainen vangittiin syytä epäillä -perusteella viikoksi.

Surmatyö tapahtui 5. - 6.1.2011 välisenä yönä, jolloin kaikkien nyt poliisin huostassa olevien henkilöiden epäillään olleen paikalla. Uhria ei ole paloiteltu, lopullinen kuolinsyy selviää ruumiinavaustulosten valmistuttua.

Uhri kuljetettiin suureen urheilukassiin pakattuna Jyväskylän Taka-Keljontien tuntumaan paikkaan, josta se oli helposti havaittavissa. Ohikulkija löysi ruumiin ja ilmoitti asiasta poliisille 8.1.2011 iltapäivällä.

Tapahtumaolosuhteiden ja surmaan johtaneiden syiden selvittäminen jatkuu. Kaikki asianosaiset tunsivat toisensa entuudestaan. Vasta kuulustelujen edistyttyä voidaan kertoa yksityiskohtaisemmin rikoksesta, 25-vuotiaan nuoren naisen surmaamiseen johtaneista syistä, yksittäisten henkilöiden osallisuudesta ja heidän henkilökohtaisista vaikuttimistaan.

Surmatun aviomiehellä ei epäillä olevan osuutta vaimonsa surmaamiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vangittu mies ja uhri tunsivat toisensa

Jyväskylässä tapahtunut laukkusurma ennenkin