Uimahallilla hauska tarjous: tulkaa kimppakyydillä, kuski ui ilmaiseksi

Remonttiin valmistautuvalla Kiuruveden uimahallilla kannustetaan asiakkaita jaettuihin kyyteihin. Uimahalli on tarjonnut kesäkuusta alkaen kimppakyytietua.

Mikäli uimahalliin tulee asiakkaaksi kolme maksavaa asiakasta, pääsee kuljettaja ilmaiseksi uimaan. Etu edellyttää, että asiakkaat ovat Kiuruveden naapurikunnista ja että he asioivat kassalla yhtä aikaa.

Tarjolla on myös apua kimppakyytien kokoamiseen. Sekä Kiuruveden että Iisalmen uimahalleissa on lomakkeita, joilla voi etsiä ja tarjota yhteisiä kyytejä uimaan.

Vuonna 1976 valmistunut Kiuruveden uimahalli on auki viimeisen kerran sunnuntaina 16. heinäkuuta. Tämän jälkeen se menee mittavaan remonttiin.

Uusimmat

Kotimaa

Aarnion ex-alainen Rainiala osoittaa syyttävällä sormella asetus- ja määräysviidakkoon – "Ei virkamies voi alkaa keksiä niitä omasta päästään"

Miesjoukko raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella – neljälle ehdotonta vankeutta

Ex-oppilaiden mukaan Bjurström tiesi tanssikoulunsa opettajan lähentelystä, mutta puuttuminen kesti – Bjurström vastaa syytöksiin

Maineikkaan tanssikoulun ex-oppilaat: miesopettajan lähentely jatkui vuodesta toiseen – poliisilla tutkinnassa yhden oppilaan seksuaalinen hyväksikäyttö

Yliopistotutkija voi tienata puolet vähemmän kuin muut korkeakoulutetut – valtaosa nuorista tutkijoista huolissaan urastaan

Suomen Yrittäjien kampanja ei vaikuttanut Yleisen työttömyyskassan jäsenmäärään mitenkään – Kassan omalla markkinoinnilla isompi merkitys kuin työmarkkinariidoilla

Ministeriön ylijohtaja tiukkana: "Sairaalayhtiöt voivat olla laittomia"

Virkarikoskäräjillä kuultavana Aarnion alaisena työskennellyt Petri Rainiala

Helsingin yliopisto loikkasi yliopistovertailussa, joka mittaa valmistuvien työllistymistä

Pahanlaatuisen aivokasvaimen geenihoitoon merkittävä apuraha

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.