Useita onnettomuuksia liikenteessä aamun aikana

Savon alueella sattui useita liikenneonnettomuuksia lumisessa kelissä.

Torstaiaamuna henkilöauto ohitti rekkaa valtatie 5:llä Varkaudessa, kun henkilöauto lähti heittelehtimään ja törmäsi kaiteeseen. Onnettomuus tapahtui Palviaisen kohdalla noin kello 11. Kukaan ei loukkaantunut törmäilyssä.

Kuopiossa valtatie 5:llä pakettiauto ajoi edellä ajaneen rekan perään. Onnettomuus tapahtui Kuopion eteläisen moottoritien pohjoiseen suuntaan menevillä kaistoilla noin kello 11.

Pakettiauton kuljettaja loukkaantui, mutta ensitietojen mukaan vammat eivät ole vakavia. Hänet kuljetettiin tarkastukseen sairaalaan.

Poliisi ohjasi turmapaikan raivauksen ajan liikennettä toiselle ajokaistalle.

Lisäksi valtatie 5:llä Pertunmaalla kolme autoa kolaroi kello 10:n aikaan. Pakettiautot törmäilivät toistensa perään, mutta ensitietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Tilanne sai alkunsa, kun yksi autoista oli pysähtyneenä tien sivuun. Auton oli pysäytettynä, koska paikalla korjattiin riista-aitaa. Paikka oli poliisin mukaan merkitty varoituslaitteilla.

Toinen pakettiauto tuli takaa ja törmäsi pysähtyneen auton takakulmaan. Lisäksi paikalle tuli vielä kolmas pakettiauto, joka osui toisen pakettiauton perään.

Lisäksi aamupäivän aikana Kuopiossa ja Mikkelissä taajama-alueella sattui useita muitakin pienehköjä peltikolareita, joista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Myös keskiviikkona Pohjois-Savossa sattui useita peltikolareita ja ulosajoja lumisessa kelissä. Onnettomuuksia oli ainakin Kuopiossa, Siilinjärvellä, Tuusniemellä ja Iisalmessa.

Mies kuoli henkilöauton törmättyä kuorma-autoon Ysitiellä

Kolme autoa kolaroi Suonenjoella

Tekninen vika aiheutti oudon turman: tukkeja putoili tielle

Rekasta putosi kymmeniä tukkeja tielle