Uusia asumisen blogeja Savon Sanomien nettisivuilla

Savon Sanomien urheilutoimittaja Outi Poikonen bloggaa Saaristo kaupungissa -otsikon alla Kuopion Saaristokaupungin kuulumisia.

Poikosen blogiaihe lähti siitä havainnosta, että Saaristokaupunki on poikkeuksellisen asuinalue, joka tunnetaan muualla Suomessa hyvin, ja kun kertoo asuvansa Saaristokaupungissa, aiheesta viriää heti keskustelu vieraspaikkakuntalaisen kanssa.

– Hyvän mielen blogini aiheet ovat asuntovelallisen omakotitaloasujan ja pienten lasten äidin arkisia havaintoja kuvineen Kuopion Saaristokaupungista.

Poikonen toivoo Saaristokaupungissa asumisesta kiinnostuneiden ja siellä jo asuvien kiinnostuvan sisällöstä, jota hän blogiin tuottaa. Samalla hän kannustaa lukijoita vuorovaikutukseen.

– Unelmatilanteessa lukijoiltani tulee vinkkejä aiheista, joita voisin blogissani toteuttaa. Esimerkiksi vinkki lapsiperheen eväsretkireitistä Saaristokaupungissa.

Savon Sanomien teematuottajan Soili Väisäsen Kappale kauneinta -blogissa aiheet syntyvät sisustus-trendeistä, omista sisustus- ja somistusvinkeistä ja mielenkiintoisista juttukeikoista.

– Blogi tarjoaa mahdollisuuden perinteistä lehtijuttua vapaammalle kerronnalle. Jatkossa voin kertoa lukijoille esimerkiksi siitä, miten sisustusjuttu rakennetaan tavaroiden lainaamisesta kuvauksiin asti, eli mitä kulissien takana tapahtuu. Haluan antaa lukijoille maistiaisia ennen kuin Koti ja asuminen -liite lauantaina ilmestyy, Väisänen kuvailee blogiaan.

–Seuraan aihepiiriä lukemalla lehtiä, kirjoja ja blogeja. Arvostan suomalaista muotoilua ja käsityöperinnettä, mutta pidän paljon myös ruotsalaisten ja tanskalaisten tyylistä. Oman, uuden kodin laittaminen on juuri nyt ajankohtaista, joten sisustamisen maailmaa tulee seurattua entistäkin enemmän.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.