Väyrynen: Soini olisi voinut palata ulkomailta jo aikaisemmin

Presidenttiehdokkaat ovat ehtineet kohdata toisensa eri kokoonpanoilla jo useita kertoja syksyn aikana. Perussuomalaisten ehdokasta Timo Soinia noissa tilaisuuksissa ei kuitenkaan ole nähty.

- Hän on pitkällä ulkomaanmatkalla ja olisi varmaan voinut jo aikaisemminkin palata kotiin ja olla mukana. Mutta se on hänen valintansa, keskustan ehdokas Paavo Väyrynen kommentoi Soinin puuttumista.

Väyrynen korosti, ettei tiedä Soinin toiminnan tausta-ajatusta.

- Martti Ahtisaarihan lähti aikoinaan pakoon ulkomaille, kun yritti säilöä kovaa gallup-kannatustaan, mutta alashan sieltä tultiin ryminällä, Väyrynen vertaa.

Hän kampanjoi torstaina eri puolilla Pohjois-Savoa ja osallistui Kuopiossa Mielenterveyspäivien paneeliin yhdessä toisen presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston (vihr.) kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"

Keskustan Kurvinen ei pyri puoluejohtajaksi, vaan haluaa pysyä puoluetta vakauttavana voimana kisan aikana ja sen jälkeen

Kolea heinäkuu näkyi hukkumismäärissä – hukkuneita viisi vähemmän edelliseen heinäkuuhun verrattuna

Suomessa on todettu kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

Rajavartiolaitoksen auton alle sijoitettu pommi räjähti Torniossa viime yönä

Peruskouluverkko harvenee seuraavien 20 vuoden aikana entisestään, arvioi Opetushallitus – jyrkimmässä laskelmassa nykykouluista voitaisiin sulkea lähes puolet

Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä

Tänään 1,9 miljoonaa suomalaista saa veronpalautuksia

Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lyhennysvapaita asuntolainoihin – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies valvoi jäsenten huumeidenkäyttöä virtsatestein: "Pyrki varmistamaan jäsenten kuuliaisuuden ja paremman rikollisen toimintakyvyn"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.