VR: Junamatkustajille suuria myöhästymisiä – sähköratavaurio Jämsän ja Pieksämäen välillä kestänee aamuun asti

VR ilmoittaa, että junamatkustajien on syytä varautua tänään suuriin myöhästymisiin. Juhannuksen paluuliikenne raiteilla joutui ongelmiin iltapäivällä, kun Jyväskylässä sattunut sähköratavaurio katkaisi junaliikenteen Jämsän ja Pieksämäen välillä.

Tällä rataosuudella matkustajat kuljetetaan toistaiseksi linja-autoilla.

Alustavien tietojen mukaan sähköradan ajolangat putosivat kiskoille Jyväskylän aseman lähistöllä.

Rataliikennekeskus ilmoitti, että viivästymisiä on odotettavissa myös muilla rataosuuksilla, kun katkos heijastuu vaihtoyhteyksiin. Korvaavat bussit liikennöivät hitaammin kuin peruuntuvat junavuorot olisivat kulkeneet. Lisäksi ylimääräisiä odotteluja syntyy siirtymisissä junien ja bussien välillä.

Rataviranomaiset arvioivat, että korjaustyöt kestävät maanantaiaamuun kello kuuteen asti.

Koska rautateillä on selvästi normaalia sunnuntaita enemmän matkustajia, ruuhkia syntynee junien lisäksi rautatieasemille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Uutissuomalainen: Vanhustenhoidosta Valviralle tehdyt kantelut ja epäkohtailmoitukset lisääntyivät merkittävästi viime vuonna

MT: Enemmistö suomalaisista kannattaa kahden presidenttikauden rajoitusta, mutta yli neljäsosa haluaa Niinistön jatkoon poikkeuslailla

"Tilanne on edelleen päällä" – korjausliikkeet vanhustenhoidossa eivät ole olleet riittäviä

Ilmoitukset vanhustenhoidon puutteista moninkertaistuivat viime vuonna Valvirassa – "Ensisijaisesti asiakkaan tulisi tehdä muistutus hoivakodin johtajalle"

Kevättulvat muuttuivat hankalasti ennustettaviksi talvitulviksi

Vesihuollon myynti houkuttaa talousvaikeuksien keskellä Ähtärissä – pienten kuntien vesihuoltolaitokset tuskin kuitenkaan kiinnostavat sijoittajia

Uutisanalyysi: Oppivelvollisuus laajenee, mutta kuka ottaa kopin opintonsa keskeyttävästä nuoresta?

Sahojen ja vaneritehtaiden lakko päättyy – "Osapuolten näkemykset olivat alkumetreistä saakka todella, todella kaukana toisistaan"

Saimaannorpille kolattiin noin 150 apukinosta huonosta lumitilanteesta huolimatta – "Rannat ovat paljaat, ja keväinen laine lyö rantaan", kuvailee WWF:n aluevastaava tilannetta Etelä-Saimaalla

Ongelmat Nordean tileissä poistuneet

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.