VR:n junat täyttyvät kovaa vauhtia

VR:n junat täyttyvät kovaa vauhtia pääsiäisen edellä. Junat eivät kuitenkaan ole vielä täysin loppuunmyytyjä.

VR:n suunnittelupäällikkö Herbert Mannerström kertoo, että kiirastorstai on vilkkain menoliikenteen päivä. Kiirastorstaina VR:n junat kulkevat perjantain aikataulujen mukaan. Paluuliikenne ajoittuu usealle päivälle.

–Kaikkein ruuhkaisinta Savon radalla on Etelä Suomesta pohjoisen suuntaan. Kaikkia junia ei kuitenkaan varmasti myydä loppuun, joten kannattaa suunnitella ruuhkahuipun aikana esimerkiksi aamun junia, jos ei ole ostanut lippuja etukäteen, Mannerström kertoo.

Pitkäperjantaina mennään pääosin sunnuntain aikatauluissa ja lauantaina likimain normaaleissa lauantaiaikatauluissa. Pääsiäispyhinä on käytössä pääosin sunnuntaiaikataulut.

–Junaan saa toki aina hypätä ja maksaa lipun siellä, mutta sitä emme suosittele. Ravintolavaunu on täynnä matkustajista jo muutenkin, jos juna myydään loppuun, Mannerström opastaa.

Kaukobussiliikenteessä on runsaasti poikkeuksia. Matkahuollosta kehotetaan tarkistamaan aikataulut internetissä osoitteessa matkahuolto.fi tai puhelimitse numerosta 02004000.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

"Husu" Hussein kertoo saaneensa Taksi Helsingin laatutoimikunnalta huomautuksen asiakaspalveluasenteesta ja käytöksestä

Jengiläiset pakottivat miehen puukottamaan itseään jalkaan – sivullisia terrorisoinut porukka tallentui kameroihin

Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan Hus on tehnyt kilpailuttamatta useiden miljoonien euron hankintoja – virasto esittää sairaanhoitopiirille 160  000 euron seuraamusmaksua

Kahdeksan vuotta sitten kadonneen miehen tarina sai päätöksen – sivullinen löysi vainajan

Yle: Suomalaiset sijoittivat kymmeniä miljoonia euroja huijaukseksi paljastuneeseen Onecoin-virtuaalivaluuttaan

Poliisiopettajalle hyväksikäyttösyytteet – ylikonstaapelilla syyttäjän mukaan seitsemän uhria

Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja varoittaa Helsinkiä tulvasta – yhtenäinen vesimassa voi nousta Itämerellä yli kolme metriä ilmastonmuutoksen takia

Postilakon osapuolet istuvat jälleen neuvottelupöydässä – tukilakot laajenevat

Seinäjoen ralliturmasta viidelle syytteet kuolemantuottamuksesta – katsoja-alueella ollut nainen kuoli, kun ralliauto suistui päälle

Yhä useampi rahoittaa opintonsa lainalla – opintolainaa nostaneiden määrä kaksinkertaistunut

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.