Varapresidentti Biden pyysi anteeksi Obamalta

Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden on pyytänyt anteeksi viimeisintä möläytystään presidentti Barack Obamalta, kertovat eri lähteet.

Biden ilmoitti viime viikolla tv-haastattelussa kannattavansa mies- ja naisparien avioliittoja. Sen jälkeen Obamalle tuli kiire kertoa oma mielipiteensä, vaikka hän oli aikonut puhua asiasta vasta myöhemmin.

Obama ilmoitti toissa päivänä tukevansa samaa sukupuolta olevien parien liittoja.

- Biden vastasi rehellisesti hänelle esitettyyn kysymykseen. Olisinko toivonut voivani julkistaa asian omalla tavallani? Toki. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, Obama sanoi eilen ABC-uutisille.

Biden on tunnettu hölösuuna. Yksi kuuluisimpia lipsahduksia on se, kun hän onnitteli Obamaa terveydenhuoltouudistuksen läpimenosta.

- Tämä on v… kova juttu, hän tokaisi mikrofonin ollessa auki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallituspuolueet lähtevät sorvaamaan budjettia "kaikki mulle heti" -asetelmassa – synkät talousennusteet uhkaavat tulevaisuuteen venyviä uudistuksia

Kun Esperi Caren hoivakodin toiminta Kristiinankaupungissa oli keskeytetty ja vanhustenhoitokohu alkanut, valvontaviranomaisista kanneltiin – Apulaisoikeusasiamies ei ryhdy toimenpiteisiin: "Kirjoituksenne ei antanut aihetta"

Poliisi etsii yhä Järvenpään ampujaepäiltyä, sivullisille ei uskota olevan vaaraa

Merihätään Viron aluevesillä joutunut huvivene pääsi Suomen puolelle – rahtialus suojasi tuulelta, yksi evakuoitiin pelastuskopterilla

Postin tietoliikenneongelma ratkaistu, palvelut toimivat taas – osa sanomalehdistä jäi sunnuntaina jakamatta

Mies löytyi kuolleena Joensuussa – poliisi otti kiinni kaksi taposta epäiltyä

Sunnuntain mahtava museosää jatkunee ensi viikolla – hurrikaanin jälkimainingit näkyvät runsaina sateina, luvassa jopa lunta

Huippukokki Jenni Tuominen kokkaa Suomi-ruokaa eurodiplomaateille – EU-edustusto kylpee savussa, kun pihalla valmistuu satoja kiloja savukalaa

Poliisi vaitonainen Järvenpään laukauksista

Sadepulaa ei ole näköpiirissä – Etelä-Suomeen on annettu sunnuntaiksi ukkosvaroituskin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.