Varkaat veivät viinaa ja aamun lehdet

Poliisi epäilee kahden miehen murtautuneen hotelliin ja huoltoasemalle Joroisissa varhain torstaiaamuna.

Varkaat murtautuivat hotelli Joronjälkeen sekä Jari-Pekan uudelle liikenneasemalle. Ravintolasta vietiin viinaa ja muita juomia, Jari-Pekasta muuta omaisuutta.

Poliisi selvitti tekijät ja otti aamulla muutamaa tuntia myöhemmin yksityisasunnosta kiinni kaksi miestä, joilta löytyi hotellista ja Jari-Pekasta varastettua tavaraa.

Lisäksi miehet olivat aamulla halunneet lukemista ja hotellin viinapullojen kumppaniksi nyysineet jostain sanomalehtien uusimmat numerot. Koska miehet eivät ole paikallisten sanomalehtien kestotilaajia, poliisi epäilee miesten anastaneen lehdet mahdollisesti jostain postilaatikosta.

Poliisi epäilee mieskaksikkoa varkaudesta ja näpistyksestä.

Uusimmat

Kotimaa

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.