Varo hirveä moottoritiellä!

Poliisi varoitti tiistain aamulla Kuopion keskustan tuntumaan eksyneestä hirvestä.

Hirvi havaittiin Kuopion Hatsalassa tiistaina aamulla ja aamupäivällä. Eläimestä tuli poliisille monta havaintoja Karjalankadun-moottoritien tuntumasta.

Poliisit näkivät itsekin nuoren hirven, joka pakeni Hatsalan koulun ympäristön maastoon. Eläin hävisi kuitenkin näkyvistä eikä siitä myöhemmin tiistaina tullut uusia havaintoja.

Poliisi joutui etsimään hirveä paikalta, sillä alue on tiiviisti rakennettua ja se rajautuu moottoritiehen ja vilkasliikenteiseen Karjalankatuun.

Kesäkuussa hirvet aiheuttivat useita vaaratilanteita tulemalla Kuopion keskustaan tai sen välittömään läheisyyteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Päätös pakkokaranteenista pitää tehdä jokaisen ihmisen osalta erikseen, sanoo julkisoikeuden apulaisprofessori

Helsingin merialueelta kerrottiin löytyneen ihmisruumiin osia – osoittautuivat karhun käpäliksi

Teollisuuden vientiongelmiin vastataan sähköveron alennuksella VM:n budjettiehdotuksessa

Kaksi ulkomaalaista miestä sai suomalaiset henkilötunnukset väärillä nimillä – osallistuivat nettipetoksilla vietyjen rahojen piilottamiseen

Miestä epäillään taposta leirintäalueella Puumalassa – ruumis löytyi viime kesänä

"Meteorologi ei lupaa mitään" – Tauko lähetyksessä voi olla merkki siitä, että meteorologi kertaa kaikille tuttua rimpsua

Myös Marin pitää riskialueille tietoisesti matkustaneiden korvauksia epäoikeudenmukaisina – yksityistä sektoriakin voidaan käyttää testauksen nostamisessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.