Varo siirtynyttä laivaväylän merkkiä!

Pelastuslaitos kehottaa veneilijöitä varomaan Maaningan Onkivedellä siirtynyttä merimerkkiä. Laivaväylän sijainnin osoittavat merimerkit on merkitty veneilykarttoihin ja ne ovat tärkeitä opasteita veneilijöille.

Yksi merkeistä on päässyt siirtymään. Iisalmen reitillä Ahkionlahden kanavasta noin neljän kilometrin päässä Häikiänsalmessa oleva punainen viitta on irronnut.

Pelastuslaitoksen mukaan reimari on siirretty keskelle väylää. Vesi on nin korkealla, että reimari näkyy juuri ja juuri, joten pelastuslaitos on merkinnyt viitan varoitusmerkillä.

Asiasta on ilmoitettu merenkulun vikapäivystykseen, joka korjaa viitan oikealle paikalleen heti kuin mahdollista.

Pelastuslaitos varoittaa veneilijöitä seuraamaan alueella tarkkaan, mistä väylä menee ja varomaan väärässä paikassa osin upoksissa olevaa merkkiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Nainen hukkui Saimaan Yöveteen, mökkirannasta uimaan lähteneellä surullinen kohtalo Somerolla

Pienkone putosi nousun yhteydessä Imatran lentokentällä – kuusi ihmistä viety sairaalaan

Kilpavene ja huvivene törmäsivät Hangon edustalla – turmassa vakavasti loukkaantunut kuoli saamiinsa vammoihin, toinen loukkaantunut on sairaalahoidossa

Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa

Oppivelvollisuusiän noston kustannuksia epäillään, Etlan tutkija tukee silti esitystä – "Kustannukset menetetyistä työntekijöistä tulevat paljon kalliimmaksi"

Lauantaina helle hellii etenkin maan länsiosaa, myös Pohjois-Savossa voi odottaa hellelukemia

Metelöivätkö naapurit tahallaan, vainoavatko sukulaiset vanhojen riitojen takia? Ikäihmisten elämää rajoittavan epäluulon syitä kannattaa selvittää

Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?

Osteoporoosi tunnistetaan Suomessa edelleen huonosti – luukatoon liittyviä luunmurtumia todetaan Suomessa vuosittain noin 30  000–40  000

Uutisvuoksi: Ex-ministeri Kimmo Tiilikainen hakee Ruokolahden kunnanjohtajaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.