Vasta piikkimattoon pysähtynyt rattijuoppo niskuroi vielä pysäytettynäkin

Pohjoisen suuntaan matkalla ollut poliisipartio havaitsi pakettiautolla ajavan rattijuopon, josta oli aiemmin ilmoitettu hätäkeskukseen, tiistai-iltana moottoritiellä Vuorelan kohdalla.

Toinen partio lähti etelän suuntaan ajaneen pakettiauton perään Sorsasalon rampilta ja saavutti sen Pihlajaharjun kohdalla. Kuljettaja ei pysähtynyt poliisin pysäytysmerkistä huolimatta. Savilahden kohdalla poliisi näyttii uudestaan pysäytysmerkkiä, mutta kuljettaja ei pysähtynyt.

Yksi poliisipartio viritti piikkimaton Kolmisopen pohjoisen rampin kohdalle ja näytti vielä kerran pysäytysmerkkiä. Kuljettaja ei pysähtynyt merkkiin, vaan ajoi piikkimattoon. Eturenkaat tyhjenivät ja auton matka pysähtyi Kolmisopen etelänpuoleisen rampin kohdalle. Kuljettaja ei totellut myöskään poliisien käskyä tulla ulos autosta, joten poliisit joutuivat ottamaan miehen pois.

Katsastamattomalla autolla liikkellä ollut nurmeslainen 47-vuotias mies puhalsi 1,49 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.