Vauvan kanssa merkkiviidakossa – vastaa ja voita leffalippuja!

Lastenvaatteille on valtavasti eri valmistajia. Monelle ovat tutut muun muassa Polarn O. Pyret ja Tutta, mutta esimerkiksi kotikutsuilla, nettikaupoissa ja lastenvaatekirppareilla käydään kauppaa laajassa merkkiviidakossa: Nosh Organics, Papu, Silverjungle, Metsola, Me&I, Lipfish, Maxomorra, Molo Kids, Moonkids, Villervalla, Sampsukka, Ej Sikke Lej, Småfolk, Albababy, Duns...

Millaisia kokemuksia vanhemmilla on lasten sisävaatteiden eri merkeistä? Onko äideistä ja isistä tullut merkkitietoisempia? Millaisia vaatteita lapselle hankitaan – milloin söpöily menee käytännöllisyyden ohi?

Vastaa kyselyyn 13.4. mennessä ja kerro meille, millaisia kokemuksia sinulla on eri lastenvaatemerkeistä. Jätä mukaan myös yhteystietosi, sillä kaikkien vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja!

Vastaa kyselyyn tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – kiistää kaikki epäillyt rikokset

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Kesän lämpöennätyksiä hätyytellään loppuviikosta – helteitä luvassa ainakin kuun loppuun asti

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Toista tuhatta sikaa kuoli ja yhtä monta altistui savulle – Nurmon sikalapalon syyksi epäillään ilmanvaihtolaitetta

Rottasotaa käydään jo älylaitteiden avulla – Tieto rotista kulkee netin kautta

Uutisanalyysi: Jatkuvan koulutuksen eväät luodaan jo kotona. Miljoona suomalaista uuden ammatin edessä. Miten se tehdään?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.