Veneilijä katosi Etelä-Kallavedellä

Poliisi pyytää havaintoja soutuveneellä verkoille lähteneestä miehestä, joka ei ole palannut kotiin.

Mies on kateissa Kuopiossa Etelä-Kallavedellä Sotkanselän alueella. Hänellä on ollut tapana liikkua ainakin Vehkasaaren-Kaukosen alueella Puutossalmen eteläpuolella.

Mies on liikkeellä soutuveneellä, jossa on pieni perämoottori. Kateissa oleva mies on 75-vuotias. Hän oli lähtenyt aamulal kalaverkoille noin kello 7:n aikaan. Miehellä ei ole tiettävästi pelastusliivejä.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja tai mahdollisesti ajelehtivan veneen löytäviä ilmoittamaan havaintonsa välittömästi hätänumeroon 112.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Veneilijän etsinnät täydessä vauhdissa

Uusimmat

Kotimaa

Tulevaisuudessa kerrostaloasukkaat maksavat vain omasta vedenkulutuksestaan eikä naapurin läträys näy omassa kukkarossa

Uutissuomalainen: Vanhustenhoidosta Valviralle tehdyt kantelut ja epäkohtailmoitukset lisääntyivät merkittävästi viime vuonna

MT: Enemmistö suomalaisista kannattaa kahden presidenttikauden rajoitusta, mutta yli neljäsosa haluaa Niinistön jatkoon poikkeuslailla

"Tilanne on edelleen päällä" – korjausliikkeet vanhustenhoidossa eivät ole olleet riittäviä

Ilmoitukset vanhustenhoidon puutteista moninkertaistuivat viime vuonna Valvirassa – "Ensisijaisesti asiakkaan tulisi tehdä muistutus hoivakodin johtajalle"

Kevättulvat muuttuivat hankalasti ennustettaviksi talvitulviksi

Vesihuollon myynti houkuttaa talousvaikeuksien keskellä Ähtärissä – pienten kuntien vesihuoltolaitokset tuskin kuitenkaan kiinnostavat sijoittajia

Uutisanalyysi: Oppivelvollisuus laajenee, mutta kuka ottaa kopin opintonsa keskeyttävästä nuoresta?

Sahojen ja vaneritehtaiden lakko päättyy – "Osapuolten näkemykset olivat alkumetreistä saakka todella, todella kaukana toisistaan"

Saimaannorpille kolattiin noin 150 apukinosta huonosta lumitilanteesta huolimatta – "Rannat ovat paljaat, ja keväinen laine lyö rantaan", kuvailee WWF:n aluevastaava tilannetta Etelä-Saimaalla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.