Veneilijä katosi Etelä-Kallavedellä

Poliisi pyytää havaintoja soutuveneellä verkoille lähteneestä miehestä, joka ei ole palannut kotiin.

Mies on kateissa Kuopiossa Etelä-Kallavedellä Sotkanselän alueella. Hänellä on ollut tapana liikkua ainakin Vehkasaaren-Kaukosen alueella Puutossalmen eteläpuolella.

Mies on liikkeellä soutuveneellä, jossa on pieni perämoottori. Kateissa oleva mies on 75-vuotias. Hän oli lähtenyt aamulal kalaverkoille noin kello 7:n aikaan. Miehellä ei ole tiettävästi pelastusliivejä.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja tai mahdollisesti ajelehtivan veneen löytäviä ilmoittamaan havaintonsa välittömästi hätänumeroon 112.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Veneilijän etsinnät täydessä vauhdissa

Uusimmat

Kotimaa

Ammattiliitto Pro laajentaa kahden viikon päästä odottavaa teknologiateollisuuden toimihenkilöiden lakonuhkaa

Vasemmistoliitto kritisoi Päijät-Hämeen suunnitelmaa suuresta sote-yksityistämisestä – palveluista vastaava kuntayhtymä ei aio odottaa sote-uudistusta

Liikenneopettajat: Automaattivaihteiston erityisehto ajokortissa on muinaisjäänne

Matti Ahde haudattiin lauantaina – näistä hänet muistetaan

Matti Ahde siunattiin Kallion kirkossa

Professori arvioi: Wuhanin koronaviruksen tartuntaepäilyjä tulee Suomessa lisää –  "Rokote edennee eläinkokeisiin piakkoin, ihmiselle annettavaan rokotteeseen on vielä matkaa"

Lauha talvi tuo lisämaustetta Pihabongaukseen – lintuja ei näy ruokintapaikoilla kunnon pakkastalvien tapaan

Paperiliiton lakonuhan sovittelua jatketaan huomenna – sellutehtaissa alasajo jo alkanut

Uutisanalyysi: Moni köyhyysmittari osoittaa väärään suuntaan – miksi yksi ostaa viimeisillä rahoillaan limsaa ja toinen reissaa velaksi?

Nuorisosäätiön entinen johto kiinnitti miljoonalainan vakuudeksi kerrostalon Helsingistä – "Allekirjoituksesta näkee, ettei se ole minun", sanoo säätiön hallituksen ex-jäsen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.