Veri roiskui Kataisen sormesta

Siilinjärven Siilintorilla lukioaikanaan kesätöissä olleelle Jyrki Kataiselle sattui pieni vahinko makkaraa leikatessaan.

Liukas makkaratanko luisti kädestä juuri, kun Katainen oli leikkaamassa siitä siivuja leikkelekoneella. Sormenpäänpala jäi koneen tasolle, kun Kataista kiiruhdettiin Siilinjärven terveyskeskukseen.

Entiset kauppiaat Anja ja Heikki Savolainen muistelevat palvelutiskillä työskennellyttä Kataista lämmöllä.

- Hän oli äärettömän miellyttävä työntekijä. Ihana niin asiakkaille kuin työkavereillekin. Jyrkillä on ruuanlaittotaitoakin ja asiakkaat olivat iloisia, kun hän osasi neuvoa ruuanlaitossa.

- Kun Jyrki valittiin myöhemmin kokoomuksen puheenjohtajaksi, laitoin hänelle onnitteluviestin, että kauppaura vei häneltä sormenpään, mutta kokoomus koko käden. Jyrki kiitti onnitteluista: hauska huomio , Anja Savolainen muistelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Budjettiesitys nostaa soidensuojeluohjelman ylös jäistä – "Nyt kannattaa myydä suojelualueita valtiolle ja tehdä verovapaita kauppoja"

Merivoimien suurhanke etenee – monitoimikorvetit korvaamaan käytöstä poistuvia aluksia

Kilpisjärvellä satoi ensilumi – sää jatkuu kylmänä viikonloppuun asti

Kuljetusala tyrmää hallituksen päätöksen parafiinisen dieselin veroalen poistosta –  Neste aikoo palata perinteisen dieselin valmistukseen, jos puhtaamman dieselin veroetu poistuu

Niemiojan perheen menot kasvavat 120 euroa vuodessa: "Kyllä lisäkulut tuntuvat" – Näin budjettipäätökset vaikuttavat arkeen

Macron ja Rinne asettavat Britannialle takarajan – Boris Johnsonin annettava kirjallinen ehdotuksensa syyskuun loppuun mennessä

Asiantuntijat pitävät budjetissa esiteltyjä työllisyystoimia melko vaatimattomina –  vaikeita talouspäätöksiä ei ole vielä tehty

Poliisihallitus varoittaa viallisesta patruunaerästä – käyttö lopetettava välittömästi

Presidentti Niinistö tapaa Trumpin Washingtonissa lokakuussa

Eduskunta aloitti Suostumus2018-aloitteen käsittelyn – "On päivänselvää, että seksi ilman suostumusta on raiskaus"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.