Vihreät nauroivat vihreiden rienaamista

Vihreissä näyttää olevan uskomattoman paljon asioita, jotka sapettavat ihmisiä. Näin voi päätellä paneelikeskustelusta, jota käytiin vihreiden asia- ja huvittelupitoisella "vaaliristeilyllä" Vantaalla. Keskustelun aiheena oli "Mikä vihreissä vituttaa".

Vihreiden ärsyttävyydestä taittoivat peistä Jenny Nyman (kok.), demari Esa Suominen ja oikeistodemariksi ilmoittautunut Ruben Stiller. Monista keskusteluista eniten väkeä tuntui kiinnostavan juuri tämä.

Panelistit suorastaan oksensivat kaikki ennakkoluulot, kliseet ja totuudetkin vihreistä risteilyväen niskaan. Yleisöllä oli hauskaa, vaikka se joutui rankan irvailun kohteeksi.

Panelistit joutuivat kertomaan myös, "mikä presidenttiehdokas Pekka Haavistossa kyrpii". Stiller ihmetteli, missä on Haaviston aggressiivisuus. Nymania kenkutti, että Haavisto on niin söpö ja humaani, että jos häntä arvostelee, niin silloin on huono ihminen.

Haavisto kisaili keskustan presidenttiehdokkaan Paavo Väyrysen kanssa sanataituruudesta presidenttipokerissa. Väyrynen on sanailussa vaikeasti voitettavissa, mutta Haavisto näytti, että nokkeluutta löytyy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.